.
Volledig scherm
. © rv

Patrick Lefevere na tijdritwinst Lampaert: “Onze Tour is nu al geslaagd”

Tour de FranceEen verbluffende Yves Lampaert pakte verrassend geel in de openingstijdrit in de Tour. Teambaas Patrick Lefevere was dan ook dolblij na de overwinning van de West-Vlaming.

4 reacties

 • Liliane Wuyts

  5 maanden geleden
  Tour al geslaagd ? Wat een uitspraak van Lefevre. Zou hij ook nog zo spreken als ze de volgende drie weken niks meer winnen ? Nu zal hij Lampaert zijn contractverlenging wel gunnen zeker.
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Lefevre kan maar lachen als er iemand echt toont dat hij goed is, de helper in Lampaert zag hij niet, en een ploeg zonder helpers trekt ook op niks, goed dat hij eens met zijn neus op de feiten wordt gedrukt, dus contract verlenging of is Patrick dit binnen 3 weken al vergeten?
 • MARC VANHOUCKE

  5 maanden geleden
  na 3 maal bekijken van gesprek met Lefever , denk ik wel dat hij al in de aquavit heeft gezeten !!
 • Jan Daems

  5 maanden geleden
  Tour reeds geslaagd? Dat kan ik me best voorstellen als je ziet wie ze allemaal hebben moeten thuis laten. Gelukkig had Lampaert de weergoden aan zijn zijde want anders was het noppes geweest voor de ploeg van Lefèvre.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.