Patrick Lefevere deelde aan finish mee in feestvreugde: “Deze zege zal Remco bevrijden”

Luik-Bastenaken-LuikWat een ontlading bracht die zege van Remco Evenepoel vandaag teweeg. Niet alleen bij hemzelf, maar ook bij zijn ouders en Patrick Lefevere. Ze stonden Evenepoel na de finish op te wachten om hem te omhelzen. Net als vriendin Oumi: “Het was de afgelopen periode helemaal niet makkelijk voor ons, vooral mentaal.”

37 reacties

 • Marc vleminck

  4 maanden geleden
  Mooi , knappe prestatie van dit opkomende talent ! Bewijs van zijn fysieke kunnen en m’étale sterkte! Nu nog leren waardig en respectvol te zijn naar zijn collega’s en hij is op weg voor een mooie prachtige carrière. Ook WvA en QH chapeau voor jullie prestatie.
 • Ronny Popelier

  4 maanden geleden
  Alweer zitten hier een paar afbrekers bij. Feit is , Remco zal nog meer winnen dan jullie lief is, want Remco is nu eenmaal een topper. Bejubbeld in het buitenland en typisch voor hier ,er zitten er altijd tussen om afbraak te doen. Leer eens het succes aanvaarden van een jonge klasbak ipv jaloezie te uiten, is toch zo lelijk. Gelukkig zal Remco hen nog heel veel de mond snoeren met zijn pedalen. Is volledig terug na zijn zware val en opnieuw een grooooote klasbak. Super Remco.
 • Robert Van Driessche

  4 maanden geleden
  Was ben en zal nooit supporteren de Remco. Vtm zal hem nog meer als testbeeld gebruiken.
 • Eric De Geeter

  4 maanden geleden
  ik ben niet voor Remco maar een prachtige overwinning en hopelijk nu met beide benen op de grond blijven
 • Kris Van der borght

  4 maanden geleden
  Einde van de discussie. Goed zo Remco ! Geantwoord met de benen .
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Een topfavoriet met vraagtekens en een Girowinnaar met superknechten: de 5 grootste concurrenten van Remco Evenepoel in de Vuelta
  Gouden Vuelta
  5

  Een topfavo­riet met vraagte­kens en een Girowin­naar met superknech­ten: de 5 grootste concurren­ten van Remco Evenepoel in de Vuelta

  Groterondewinnaars, Monumentenzorgers. Olympische en wereldkampioenen. Wie ook maar een beetje starstruck is, moet vandaag naar Nederland voor de start van de 77ste Vuelta. Je vindt ze er bij de vleet. Wij presenteren je de vijf zwaarste (klassements)concurrenten voor Remco Evenepoel. Wie van de vijf neem jij op in jouw Gouden Vuelta-ploeg?