Patrick Lefevere deelde aan finish mee in feestvreugde: “Deze zege zal Remco bevrijden”

Luik-Bastenaken-LuikWat een ontlading bracht die zege van Remco Evenepoel vandaag teweeg. Niet alleen bij hemzelf, maar ook bij zijn ouders en Patrick Lefevere. Ze stonden Evenepoel na de finish op te wachten om hem te omhelzen. Net als vriendin Oumi: “Het was de afgelopen periode helemaal niet makkelijk voor ons, vooral mentaal.”

37 reacties

 • Marc vleminck

  5 maanden geleden
  Mooi , knappe prestatie van dit opkomende talent ! Bewijs van zijn fysieke kunnen en m’étale sterkte! Nu nog leren waardig en respectvol te zijn naar zijn collega’s en hij is op weg voor een mooie prachtige carrière. Ook WvA en QH chapeau voor jullie prestatie.
 • Ronny Popelier

  5 maanden geleden
  Alweer zitten hier een paar afbrekers bij. Feit is , Remco zal nog meer winnen dan jullie lief is, want Remco is nu eenmaal een topper. Bejubbeld in het buitenland en typisch voor hier ,er zitten er altijd tussen om afbraak te doen. Leer eens het succes aanvaarden van een jonge klasbak ipv jaloezie te uiten, is toch zo lelijk. Gelukkig zal Remco hen nog heel veel de mond snoeren met zijn pedalen. Is volledig terug na zijn zware val en opnieuw een grooooote klasbak. Super Remco.
 • Robert Van Driessche

  5 maanden geleden
  Was ben en zal nooit supporteren de Remco. Vtm zal hem nog meer als testbeeld gebruiken.
 • Eric De Geeter

  5 maanden geleden
  ik ben niet voor Remco maar een prachtige overwinning en hopelijk nu met beide benen op de grond blijven
 • Kris Van der borght

  5 maanden geleden
  Einde van de discussie. Goed zo Remco ! Geantwoord met de benen .
 1. Remco Evenepoel naar Ineos? Michel Wuyts vindt het niet onrealistisch: “Uiteraard hebben ze de middelen”
  Play
  Wielrennen
  25

  Remco Evenepoel naar Ineos? Michel Wuyts vindt het niet onrealis­tisch: “Uiteraard hebben ze de middelen”

  Remco Evenepoel naar Ineos Grenadiers, volgens Michel Wuyts is het niet onrealistisch. “Ineos heeft uiteraard de middelen", zegt onze wieleranalist in bovenstaande video. “Het bedrijf Ineos heeft een omzet van 60 miljard per jaar, bij Soudal - de volgende hoofdsponsor van de ploeg van Patrick Lefevere, is dat 1,1 miljard. Als we naar de ploegen kijken dan heeft Ineos een jaarbudget van 51 miljoen euro. Bij de ploeg van Lefevere gaat het straks om een goeie twintig miljoen euro.
 1. Ondertussen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie
  Play
  Wielrennen
  26

  Ondertus­sen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie

  Remco Evenepoel is thuis en wacht nog een week vol feestgedruis, dat terwijl Wout van Aert aan de andere kant van de wereld in Australië is achtergebleven om in alle rust te genieten. Gisteren ging hij supporteren voor de Belgian Cats. Vandaag reisde hij samen met vrouw Sarah De Bie en zoon Georges verder in de buurt van Sydney. Van Aert en De Bie hadden vandaag bovendien iets te vieren: ze zijn tien jaar samen.