Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

13 reacties

 • Wim David

  2 maanden geleden
  Dit jaar was zwaar voor remco, maar dit jaar zal ervoor zorgen dat hij bij grote successen die volgen meer zal genieten en met de voetjes op de grond zal blijven. Misschien was dit jaar wel een zegen voor zijn toekomst. Succes!!
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Evenepoel word aanbidden door Lefevere, enkel en alleen omdat hij er zelf financieel beter van word want op gebied van menselijkheid zit hij onder nul!
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Vader beweert dat hij Ronde van Vlaanderen kan winnen , moeder staat te bleiten dat er teveel in de media komt en Lefevere is precies een begrafenisondernemer die de plek des onheils moet gaan bezoeken. Maar de media, daar zijn ze allemaal tegen, enkel een docu die zal opbrengen, daar zijn ze voorstander van. Triestige familie.
 • Luc De Bruycker

  2 maanden geleden
  Man wat een heisa rond Evenepoel en de moeder staat dan te bleiten dat ze hem wil beschermen tegen de media,terwijl er een docu wordt uitgezonden?
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Inderdaad Remco mania en het houdt maar niet op
 1. Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”
  Play
  Veldrijden
  19

  Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”

  Adrie van der Poel, vader van Mathieu - die pas op 18 december zijn rentree maakt in het veld -, is helemaal niet verrast over de demonstratie van Wout van Aert in Boom. “Zoals ik voorspeld had”, vertelt hij bij VTM Nieuws. “Ik zei vorige week tegen de vader van Toon Aerts dat Wout met één minuut voorsprong zou winnen. Dáár zat ik er wel naast. Want het werden er twee... (Van Aert finishte met een voorsprong van 1'40", red.). We hebben Wout de voorbije weken kunnen volgen want hij zet al zijn gegevens op Strava. Hij deed best veel trainingsarbeid met veel crosstrainingen. We konden er de klok op gelijkzetten dat hij vandaag een topprestatie zou afleveren.”