Mark Padun won dit jaar twee ritten in de Dauphiné.
Volledig scherm
Mark Padun won dit jaar twee ritten in de Dauphiné. © BELGA

Padun trekt deur van Bahrain Victorious na vier jaar achter zich dicht

WielrennenMark Padun (25) heeft maandag op Instagram laten weten te zullen vertrekken bij Bahrain Victorious. De Oekraïner reed de voorbije vier seizoenen voor het team van onze landgenoot Dylan Teuns. Dit jaar maakte hij indruk met twee ritzeges in de Dauphiné.

0 reacties

 1. Verschuivingen tussen Ethias Crossen: Waaslandcross vervangt Poldercross, Parkcross Maldegem krijgt nieuwe datum
  Veldrijden

  Verschui­vin­gen tussen Ethias Crossen: Waasland­cross vervangt Polder­cross, Parkcross Maldegem krijgt nieuwe datum

  Er komen enkele aanpassingen aan de kalender van de Ethias Crossen, die live te zien zijn bij VTM. De Poldercross van 5 februari kan, wegens de coronamaatregelen in Kruibeke, niet plaatsvinden. De Parkcross van Maldegem, voorzien op 2 februari, verhuist echter naar die datum. De Waaslandcross van Sint-Niklaas, van zaterdag 19 februari, wordt de afsluiter in de reeks van de Ethias Crossen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.