Oumi geniet van massale belangstelling en kijkt uit naar huwelijksdag: “Dat moet intiem moment worden”

Huldiging EvenepoelNet zoals Remco Evenepoel beleefde zijn verloofde Oumi Rayane een fantastische dag. Niet wijkend van zijn zijde, intens genietend van al het volk langs de weg richting Brussel en op de Grote Markt. “Geweldig om te zien dat er zo veel mensen zijn komen opdagen”, aldus Oumi bij VTM Nieuws.

19 reacties

 • Lucrèce DenTandt

  6 maanden geleden
  Gefeliciteerd Remco met je prestatie,s op de fiets. En het mooiste moment is dat meisje Umi die je in het weekend je vrouwtje mag noemen.we wensen jou heel veel geluk samen.Jullie zijn een prachtig koppeltje.,♥️😘👍. vanwege Lucrece Den Tandt.
 • Freddy van Puymbrouck

  6 maanden geleden
  Prachtige dame en een slimme ook nog, ik wens hen heel veel geluk en een mooie trouwdag.
 • ria swaenen

  6 maanden geleden
  Proficiat aan Remco voor juo prestaties en veel geluk voor jullie beiden in jullie huwelijk.
 • Nancy Haemhouts

  6 maanden geleden
  Prachtig. Proficiat. Remco. Hoop voetjes op de grond 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
 • karim atlas

  6 maanden geleden
  Proficiat aan beide en Oumi is een top madam
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Topfavoriet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Milaan-Sanremo accepteert geen foutjes”
  PREMIUM
  2

  Topfavo­riet Tadej Pogacar weet na vorig jaar dat hij de perfecte finale zal moeten rijden: “Mil­aan-Sanremo accepteert geen foutjes”

  Van God los, koerst Tadej Pogacar tegenwoordig. Er is niemand in de kosmos die zo hard rijdt als hij. Toch zal het nummer één van de wereld, in Milaan-Sanremo (live op VTM), de perfecte finale moeten afwerken. Anders wordt het zonde van de tijd. “In pakweg Luik-Bastenaken-Luik win je automatisch als je de beste bent. In Milaan-Sanremo is dat geen garantie.”
 2. “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkussens, anders was ik hier niet meer”: getuigenissen over de afdaling van de Poggio
  PREMIUM
  1

  “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkus­sens, anders was ik hier niet meer”: getuigenis­sen over de afdaling van de Poggio

  Toeschouwers staan er niet, voorbijsteken is onmogelijk en het duurt amper drie minuten. Toch is de afzink van de Poggio vaak plaats delict in Milaan-Sanremo, de voorbije twee edities zelfs twee keer op een rij. Tien profrenners over dé cruciale afdaling van het voorjaar: “De zotste, gevaarlijkste en stilste drie minuten van het voorjaar.”