Photo News/JDK
Volledig scherm
© Photo News/JDK

Opnieuw moeilijke dag voor Evenepoel in Zwitserland: “Deze week duidelijk niet goed genoeg om met de besten mee te doen”

WielrennenNico Denz (28) heeft de zesde etappe in de Ronde van Zwitserland gewonnen. De Duitser van Team DSM was op de lange slotklim nipt de snelste van een groepje vluchters. Remco Evenepoel moest de andere favorieten opnieuw laten rijden en lijkt een goed eindklassement definitief te moeten vergeten. “Puur over mijn vorm en benen ben ik niet tevreden”, vertelde Evenepoel vlak na de aankomst.

22 reacties

 • Roger De Win

  2 maanden geleden
  Hij zegt: Misschien was ik te vroeg goed. Wat is daar nu weer verkeerd mee.
 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Remco is geen Renner voor rondes zoals de Tour Giro etc om een klassement te rijden. Te plat Voor de echte bergen. Zou zich beter fixeren om bepaalde ritten te winnen en zo nodig zijn kopman helpen. Beter focussen op.klassiekers. Een Merckx of Gimondi ,etc zal,hij nooit worden. Renner alla Wellens is hoogst haalbare.
 • Jef Lois

  2 maanden geleden
  Hij leert het iets af en dan staat vandaag in deze krant in een ander artikel " ik was te vroeg goed" hij is in een rotonde a,ls deze nergens . Maar steeds grote verklaringen afleggen op voorhand zelfs nu nog nu ze hem naar huis rijden. En Eddy P,anckaert heeft gelijk HIJ Evenepoel zal NOOIT een ronde winnen.
 • Els Martin

  2 maanden geleden
  Peter Buyck, drager zijn van is nog niet ziek worden he. Hun besmettelijkheid is het probleem
 • Jef Lois

  2 maanden geleden
  Evenepoel word je eindelijk wakker jongen? KAn niet mee met de beteren je kon beter doen zoals anderen Belgische renners zwijgen en reageren met de benen maar blijkbaar kan je dat niet dan maar bij aanvang van een ronde grote verklaringen afleggen. Eddy Planckaert heeft gelijk je zal NOOIT een ronde winnen.