Tim Wellens.
Volledig scherm
Tim Wellens. © Photo News

Opmerkelijke transfer: Wellens na 10 jaar Lotto-Soudal dicht bij overgang naar Team UAE van Pogacar

WIELRENNENEen opmerkelijke transfer in wielerland. Tim Wellens verlaat Lotto-Soudal na tien jaar en is op weg naar Team UAE. De ploeg van Tourwinnaar Tadej Pogacar ligt in polepositie om de 31-jarige Limburger binnen te halen.  

7 reacties

 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  De vraag is maar of Tim daar zo veel vrijheid krijgt als bij Lotto-Soudal.
 • Jean Pierre Buelinckx

  2 maanden geleden
  Zal bij UAE wel wat harder en langer op de pedalen mogen duwen dan hij nu gewoon is.
 • Marnix Depoorter

  2 maanden geleden
  Zal nog veel koersen winnen , ze zullen nog opkijken van wat hij allemaal zal presteren
 • christoph vermeirssen

  2 maanden geleden
  Goede transfer voor Wellens en ene goede zaak voor Lotto. Wellens heeft nooit boven de 200km sterk kunnen presteren en dat is een probleem om punten te pakken in klassiekers. Hopelijk kan Lotto nu wel een puntenpakker binnen halen ( die naast De Lie en Ewan ook nog kan aandikken)
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  Erg goeie renner maar heeft de verwachtingen nooit echt kunnen inlossen. In een dienende rol zal hij fantastisch werk kunnen leveren, zoals Tiesj bij Jumbo.
 1. Nairo Quintana reageert nadat hij uit Touruitslag geschrapt werd na gebruik van verboden pijnstiller Tramadol: “Ik heb er totaal geen weet van”
  Play
  Wielrennen
  16

  Nairo Quintana reageert nadat hij uit Touruit­slag geschrapt werd na gebruik van verboden pijnstil­ler Tramadol: “Ik heb er totaal geen weet van”

  Nairo Quintana verliest zijn zesde plaats in de voorbije Tour de France. De Colombiaan is twee keer betrapt op het gebruik van de verboden pijnstiller Tramadol en wordt door de UCI gediskwalificeerd. Quintana kan zijn straf aanvechten bij het Sport Arbritragetribunaal TAS. Omdat Tramadol geen doping is, mag hij vrijdag starten in de Vuelta.
 2. Tom Dumoulin (31) stopt met onmiddellijke ingang met koersen: “De tank is leeg, de benen voelen zwaar”
  Wielrennen
  45

  Tom Dumoulin (31) stopt met onmiddel­lij­ke ingang met koersen: “De tank is leeg, de benen voelen zwaar”

  Tom Dumoulin (31) houdt het wielrennen voor bekeken. De Nederlander van Jumbo-Visma nam begin 2021 al een tijd afscheid van het koersen, omdat hij zich nog moeilijk kon opladen. Eerder dit jaar raakte bekend dat dit zijn laatste jaar op de fiets zou zijn, maar nu laat zijn team weten dat hij met onmiddellijke ingang afscheid neemt. “Ik heb er keihard voor gewerkt, ik heb er jarenlang heel veel passie en plezier uitgehaald en schitterende prestaties neergezet. Dat ga ik onthouden”, aldus de ex-winnaar van de Giro.
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.