L'Equipe
Volledig scherm
© L'Equipe

Ophef om fotografen die wel erg dicht bij aankomst staan: “Welk catastrofaal ongeluk moet er gebeuren alvorens er iets verandert?”

WielrennenHet wielerseizoen is nog maar pas begonnen, maar de veiligheid is nu al onderwerp nummer één op sociale media. Daar ontstond vanmiddag ophef na de tweede etappe in de Ster van Bessèges (bekijk hieronder de slotkilometer), waar een resem fotografen wel erg dicht bij de aankomst stond. “Mag die muur 50 meter na de streep weg, aub?”, vroeg Thijs Zonneveld zich af op Twitter.

4 reacties

 • Philippe De Mecheleer

  2 maanden geleden
  Bouw een brug 2,5 meter boven de rijbaan waar de fotografen op hun buik kunnen liggen. Dan kunnen ze allemaal mooie foto's nemen en kunnen de renners veilig uitbollen. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn. En jullie steunen er de stellingbouwers mee die momenteel geen of minder werk hebben.
 • Ludo Vermeulen

  2 maanden geleden
  De fotografen moeten hun werk kunnen doen, maar de renners ook. Als een renner na een sprint vol in zo´n muur van mensen rijdt, wie draagt dan de verantwoordelijkheid en moet dus ook de eventuele kosten betalen?
 • Dirk De Buyst

  2 maanden geleden
  Die staan daar toch altijd bij elke wielerwedstrijd?
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Had het ook direct gezien. Schandalig gewoon. De fotografen kunnen toch perfect op honderd meter gaan staan met geweldig materiaal !!!??
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april