Costa, Girmay en Goossens: samen al goed voor zes zeges.
Volledig scherm
PREMIUM
Costa, Girmay en Goossens: samen al goed voor zes zeges. © PN

Op zoek naar het succes van Intermarché-Circus-Wanty: “Vroeger trokken vijf renners de kar, nu proberen we er dertig beter te maken”

WIELRENNENEn de Oscar voor ‘Beste Seizoenstart’ gaat dit jaar naar... Intermarché-Circus-Wanty. Mus in de WorldTour, acterend als een albatros en al goed voor zes zeges in het nog prille 2023. Hét geheim? “Alvast geen magische toverformule.” Wat is het dan wel?

3 reacties

 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Deze ploeg doet me denken aan Union en Genk ( voetbal ) staan er als ploeg niet als een hoop vedetten .
 • Dirk Trio

  2 maanden geleden
  Het Union van de koers. Dikke proficiat, en nog heel veel succes gewenst voor dit seizoen!
 • Eddy Scheers

  2 maanden geleden
  De knowhow van Hilaire Van Der Schueren!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Ondertussen bij de concurrentie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco
  8

  Ondertus­sen bij de concurren­tie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco

  Heeft het succes in Wevelgem ook een keerzijde? Wout van Aert ging diep in de regen en de koude - een aanslag op het lichaam. Een groot contrast met zijn grote concurrenten. Die kwamen zondag niet in actie en ontvluchtten heel bewust het gure Belgische weer. Mathieu van der Poel legt de laatste hand aan zijn voorbereiding in Spanje. Ook de komende dagen zal hij er in zachte temperaturen kunnen trainen. Tadej Pogacar keerde na de E3 Harelbeke terug naar huis om in Monaco te trainen. Pas eind deze week komt het duo terug naar België.