Cavendish en Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Cavendish en Lefevere. © Getty Images

Ook met nieuw contractvoorstel blijft het water diep tussen Lefevere en Cavendish: “Hij zegt: ‘Mijn imago is veel waard’”

WielrennenMark Cavendish mag nog een jaartje blijven. Tenminste, als dat is op de voorwaarden van zijn grote baas Patrick Lefevere. Die heeft Cavendish nu een nieuw contractvoorstel gedaan, waar Cavendish zich nog lang niet kan in vinden. “Cavendish heeft wat dat betreft torenhoge verwachtingen en ik ben heel realistisch. Dat is een moeilijk huwelijk.”

52 reacties

 • Tony De Moor

  1 week geleden
  Campenaerts zou inderdaad passen bij het team !
 • Jan Van Bavel

  1 week geleden
  Cav moet niks forceren , hij heeft goede benen. De andere best op pensioen laten gaan. De lonen in de sport en bij hun figuranten zijn twintig maal te hoog.
 • Eric Van Ginhoven

  1 week geleden
  Als hij wil blijven koersen, vind ik dat hij zijn contract moet verléngen bij Patrick Lefevere, Gewoon al uit respect. Zonder Lefevere had hij nergens meer gestaan.
 • guy van meeuwen

  1 week geleden
  Campenaerts zou een prima aanwinst zijn. Cav is uitgemolken, hij kan volgend jaar nooit brengen wat hij dit jaar presteerde. Laten vertrekken.
 • Geert Heylen

  1 week geleden
  Cav, dan maar op pensioen ! Want je wint géén enkele koers nog , als je ploegmaats hun ziel niet uit hun lijf rijden voor u ! Bye bye , en tot nooit meer .
 1. Belgisch-Australische kledingcollectie voor de echte wielerfan
  WK wielrennen

  Bel­gisch-Australi­sche kledingcol­lec­tie voor de echte wielerfan

  Om ook vestimentair helemaal in de sfeer van het WK wielrennen te baden, brengt het Belgische Çois Cycling Legacy een nieuwe kledingcollectie op de markt. Dat doet het in samenwerking met de Australische profrenner Mitch Docker (EF Education), die volgende week zondag afscheid neemt van het wielerpeloton met Parijs-Roubaix. Voor de gelegenheid fungeert Docker (34), die met ‘Life in the Peloton’ ook zijn eigen originele wielerpodcast heeft, als model voor de collectie samen met zijn boezemvriend en medeprof Luke Durbridge. Çois Cycling Legacy is van de hand van Tom Cools, kleinzoon van de in 1999 op 81-jarige leeftijd overleden François Cools, gelauwerd baanwielrenner en later gangmaker van onder andere Eddy Merckx en Herman Vanspringel, van wie hij ook nog ploegleider werd. De collectie bestaat uit t-shirts, sweater en een pet.