Cavendish en Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Cavendish en Lefevere. © Getty Images

Ook met nieuw contractvoorstel blijft het water diep tussen Lefevere en Cavendish: “Hij zegt: ‘Mijn imago is veel waard’”

WielrennenMark Cavendish mag nog een jaartje blijven. Tenminste, als dat is op de voorwaarden van zijn grote baas Patrick Lefevere. Die heeft Cavendish nu een nieuw contractvoorstel gedaan, waar Cavendish zich nog lang niet kan in vinden. “Cavendish heeft wat dat betreft torenhoge verwachtingen en ik ben heel realistisch. Dat is een moeilijk huwelijk.”

52 reacties

 • Tony De Moor

  9 maanden geleden
  Campenaerts zou inderdaad passen bij het team !
 • Jan Van Bavel

  9 maanden geleden
  Cav moet niks forceren , hij heeft goede benen. De andere best op pensioen laten gaan. De lonen in de sport en bij hun figuranten zijn twintig maal te hoog.
 • Eric Van Ginhoven

  9 maanden geleden
  Als hij wil blijven koersen, vind ik dat hij zijn contract moet verléngen bij Patrick Lefevere, Gewoon al uit respect. Zonder Lefevere had hij nergens meer gestaan.
 • guy van meeuwen

  9 maanden geleden
  Campenaerts zou een prima aanwinst zijn. Cav is uitgemolken, hij kan volgend jaar nooit brengen wat hij dit jaar presteerde. Laten vertrekken.
 • Geert Vermuyten

  9 maanden geleden
  Cav, dan maar op pensioen ! Want je wint géén enkele koers nog , als je ploegmaats hun ziel niet uit hun lijf rijden voor u ! Bye bye , en tot nooit meer .
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochelde Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest
  Play
  TOUR DE FRANCE
  1

  “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochel­de Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest

  “K*t”, zegt Tim Declercq. Hij zal het wel drie keer zeggen. Want Tim Declercq (33) rijdt dan toch niet de Tour de France. De onvermoeibare renner in de ploeg van Patrick Lefevere testte dinsdagmorgen “licht positief” op Covid-19. Zijn plaats in de achtkoppige Tourploeg wordt ingenomen door de nieuwe Franse kampioen Florian Sénéchal. “Omdat het een lage virale lading betreft is de kans klein dat anderen zijn besmet”, zegt ploegdokter Toon Cruyt.
 3. “Ik moet opletten als de kinderen naast me zitten dat ik per ongeluk geen klap uitdeel”: analist Marcel Kittel geeft toe dat sprinten nog altijd in hem zit
  PREMIUM
  Tour de France

  “Ik moet opletten als de kinderen naast me zitten dat ik per ongeluk geen klap uitdeel”: analist Marcel Kittel geeft toe dat sprinten nog altijd in hem zit

  Vijf jaar lang was hij de beste sprinter ter wereld. Tussen 2013 en 2017 won hij 14 ritten in de Tour de France. Vandaag is hij analist voor de NOS. Marcel Kittel (34) over sprinten op het grootste podium dat er is. En hij grapt ook over de gevaren die zijn naasten riskeren wanneer hij naar de aankomst van zo’n prangende sprint kijkt. “Ja. Ik word nog elke keer nerveus in de laatste kilometer. Dan schiet mijn hartslag omhoog. Het is moeilijk te omschrijven. Sprinten zit gewoon nog in me.”