Remco Evenepoel en Johan Bruyneel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel en Johan Bruyneel. © PN en Clemens Rikken/Hollandse Hoogte

Ook Johan Bruyneel, doorgaans de nuchterheid zelve, liet zich meeslepen in Remco-hype: “Waanzin dat ik Evenepoel bij favorieten plaatste”

WielrennenZelfs Johan Bruyneel ontsnapte er niet aan. Ook hij rekende Remco Evenepoel bij de favorieten op eindwinst in de Giro. Bruyneel weet wat het is en wat er nodig is om een grote ronde te winnen. Had het dan gekund, dat Evenepoel in zijn eerste Giro al meteen eindwinnaar zou worden? “Het zou niet normaal zijn geweest. Maar niets van wat hij tot nu heeft gedaan is normaal.”

10 reacties

 • stefan crama

  4 maanden geleden
  Mensen die ooit al een zwaar ongeval kregen, weten dat je niet zo maar eventjes de knop draait en terug OK bent. Remco zal vooral mentale hulp nodig hebben en daarna komt hij terug op het hoogste schavotje.
 • Dave Janssens

  4 maanden geleden
  Al de 'knappe koppen' die elkaar verdrongen hardop te pleiten dat 'we' spaarzaam moesten zijn met die jongen, waren vaak ook de eersten die lyrisch werden van elke trapomwenteling die hij deed. Figures, want vraag blijft waarom er een onderwerp werd aangesneden dat in se niet eens een onderwerp eerder dan vanzelfsprekendheid zou moeten inhouden natuurlijk. Grote waarheden en nobele ideeën. Je zag het van ver aankomen en de gevolgen spreken weer boekdelen. Bobijn op en 2 keer op zijn facaad.
 • Gilbert Vermeersch

  4 maanden geleden
  Bewondering voor de atleet Remco, evenzeer voor Johan die een pijnpunt durft bloot te leggen. Als Remco stuur aardiger wordt wordt hij nog completer. Stuur aardig zoals Wout of VDP worden zal wellicht iets te hoog gegrepen zijn. Toch moeten we Remco blijven steunen op zijn manier heeft hij zeer veel troeven.
 • Maes Donald

  4 maanden geleden
  Veel te veel opgejut
 • Thimothy Buytaert

  4 maanden geleden
  Johan Bruyneel was de beste rondetrainer in een periode dat alles nog was toegelaten... dus hoe of wat maakt niet maar zijn mening telt nog altijd... En Remco is een talent waar we maar over kunnen oordelen binnen enkele jaren...