Mathieu van der Poel met Wout van Aert in het wiel op de Oude Kwaremont tijdens de afgelopen Ronde van Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel met Wout van Aert in het wiel op de Oude Kwaremont tijdens de afgelopen Ronde van Vlaanderen. © Photo News

Ook in 2021 geen mensenzee op Oude Kwaremont: “We kunnen dit nog één keer doen”

WielrennenOok in 2021 zal het publiek worden geweerd in de Ronde van Vlaanderen. Daar gaat organisator Flanders Classics nu al van uit. De Ronde vindt plaats op zondag 4 april, en net als zondag 18 oktober 2020 wordt het hele parcours een verboden zone voor het publiek.

7 reacties

 • Kurt De Meue

  1 maand geleden
  Een onvermijdelijke maar vooral een terechte en wijze beslissing.
 • jurgen talloen

  1 maand geleden
  Wij mogen niet naar de koers gaan kijken ,maar de renners mogen  wel half Europa afreizen om er te gaan trainen . Terwijl ze dat hier ook perfect kunnen doen. Ah we straffen Jan met de pet wel .
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Daar het vaccin niet verplicht is, zal men zeer creatief moeten omspringen met de manieren waarop het aan de man kan worden gebracht. 'Uitsluiting' is een heel goede die publiek aanzuigt. Denk maar aan de Makro-kaart. Je kan bv. makkelijk stellen dat je gevaccineerd moet zijn om toe worden gelaten in de VIP. De vaccinatiekaart is in aantocht ! Het vliegtuig ? Een vaccinatiekaart ! Een internationaal paspoort ? Een vaccinatiekaart ! Naar school ? Een vaccinatiekaart !
 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Het zal nog jaren duren eer dat iedereen volledig een vaccinatie heeft Renaat en voor we bij de laatsten zijn moeten de eersten al terug opnieuw een spuit hebben. Het is goed van hun om dit nu al zo in te plannen, die zijn slimmer en hebben vooruitziendheid in tegenstelling tot onze politiek die enkel reageert als het te laat is.
 • Chris Marien

  2 maanden geleden
  Je verwacht dat iedereen die da wil dan een vaccinatie heeft gehad maar we leven in België , gaat als je DeCroo hoort nie zijn . We zijn natuurlijk met velen maar dat zou topprioriteit moeten zijn van onze ‘ leiders ‘ Dat het normale leven zo snel mogelijk opgenomen kan worden anders gebeuren er rampen , is al bezig Wat ik ook nog wil zeggen , land word geleid door mensen die nie democratisch zijn verkozen , ik zou als politieker geweigerd hebben , je moet sportief zijn Grtz
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"