Remco Evenepoel en Wout van Aert
Volledig scherm
Remco Evenepoel en Wout van Aert © Photo News/Belga

Ook buitenlandse media zijn wéér onder de indruk van Evenepoel en Van Aert: “De Belgische ‘kids’ nemen de koers over”

WielrennenWout van Aert won op een verbluffende wijze z'n eerste monument met Milaan-Sanremo. Ondertussen reed Remco Evenepoel iedereen in de vernieling in de Ronde van Polen. De Belgische coureurs heersen, zo zagen ook de buitenlandse media. Een overzicht van wat ze te vertellen hebben over ‘fenomeen’ Van Aert en ‘locomotief’ Evenepoel.

33 reacties

 • Christophe Vaes

  5 maanden geleden
  Proficiat jongens stevige presentaties en hopelijk volgen er nog velen
 • Christiaan Vernist

  5 maanden geleden
  Beide super talenten die al bewezen hebben dat ze het kunnen afmaken. Ik denk wel dat het achtervolgende groep niet terug kwam op Julian en Wout doordat MVP in 2de positie zat. Toen de eerste zich aan de kant zetten hield MVP zijn benen stil en was de snelheid compleet weg van achterevolgende groep. Maar daarom niet minder een pracht prestatie van Wout.
 • werner van dorpe

  5 maanden geleden
  Wout is klasse en een vechter, dit is wat hem zo speciaal maakt en ik heb van dag 1 respekt voor deze jonge atleet!! Ben een suporter van Wout en wens hem nog vele overwinningen zoals deze!.
 • MONIQUE VAN LAECKEN

  5 maanden geleden
  Door die twee wordt er weer gekoerst en niet zoals de laatste jaren, wachten tot 5km voor de meet. Het is weer plezant om te kijken. Ik hoop dat iedereen die twee blijft steunen want de belgen kunnen nogal rap veranderen van gedachte als het ook eens iets minder gaat.
 • Roger Deprez

  5 maanden geleden
  Remco op die leeftijd waar zal dit eindigen en Wout in de klassiekers na die horror val wat een ongelooflijke prestatie van kracht en elegantie hoe hij op zijn fiets zit.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"