Kenny De Ketele en Robbe Ghys.
Volledig scherm
Kenny De Ketele en Robbe Ghys. © Photo News

Ook Belgen gaan liever niet naar Wit-Rusland voor EK baanwielrennen: “We kunnen enkel hopen dat het EK naar een andere locatie wordt verplaatst”

WielrennenHet wachten is op een beslissing van de Europese Wielerunie UEC. Maar als het van de Belgische wielerbond afhangt, blijven de Belgen liever thuis van het Europees Kampioenschap Baanwielrennen in het Wit-Russische Minsk. “Competitie is één ding, veiligheid is belangrijker.”

2 reacties

 • Patrick Dewael

  2 jaar geleden
  Voor een wielrenner is wielrennen hun job en daar worden ze dan ook voor betaald. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er daarvoor in andere landen moet gereden worden, ook in landen waar ze liever niet zouden rijden.
 • Peter De Coninck

  2 jaar geleden
  En zoals in al zijn dossiers durft Weyts geen beslissing te nemen. Wanneer gaat NVA inzien dat die man hun stemmen kost?
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.