Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onzekerheid rond BMC zet Van Avermaet aan het denken: "Ik ga mijn laatste grote contract tekenen, alles moet juist zijn"

WielrennenWaar hangt Greg Van Avermaet (32) tegenwoordig uit? In de Tour de Yorkshire, jawel, maar waar zit hij met zijn gedachten? Nog steeds bij dat voorjaar zonder zege? Of is hij vooral bezig met zijn toekomst? Wordt het Bahrain-Merida? Of misschien Quick.Step? Of blijft hij toch gewoon bij BMC? Véél vragen.

14 reacties

 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Versele, een naam uit het Waasland als ik me niet vergis. Anna Van der Breggen werd ook olympisch kampioene na de val van Annemiek van Vleuten. Dat heeft ze voortdurend gezegd. Gouden Greg niet, die weet blijkbaar van niets, nietwaar? Het zou hem sieren mocht hij dat ooit eens toegeven.
 • Marc Pauwels

  3 jaar geleden
  Met Van Avermaet is het over om nog veel prijzen te pakken. Overvleugeld door de volgende generatie.
 • Ivan Versele

  3 jaar geleden
  Pedro Gonzales, jij zit met een trauma, echt, dat die 2 vielen is hun eigen fout he, teveel risico, te ontstuimig als je valt is dat meestal wel aan iets gelegen.... Greg hield zich recht deed zijn deel in de achtervolging en won. Greg is geen grootprater staat niet met Lamborghini op zijn oprit, zijn ouders hard werkende mensen, jij, jij moet dringend naar een andere sport kijken of je laten helpen zodat je van je trauma af geraakt....doen man!
 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Antoine. Niet gekeken blijkbaar. Het trekpaard Fuglsang, die wegsprong uit het achtervolgend groepje (met Van Avermaet in zijn wiel) heeft hem naar de meet gebracht en hij heeft hem geklopt in de spurt. Niet met lengtes voorsprong, met centimeters. En dat na de val van Henao die Nibali meesleurde in zijn val.
 • Antoine Van De Velde

  3 jaar geleden
  Hoe kan je nu lossen uit een achtervolgend groepje en dan nog de koers winnen met lengten voorsprong???? Greg heeft in Rio de perfecte beklimming, afdaling en sprint gereden, goud voor België mooier kon toch niet.
 1. Organisatoren bijten van zich af na kritiek op kloof tussen mannen en vrouwen: “Dat prijzengeld doet er eigenlijk niet toe”
  PREMIUM
  Wielrennen
  18

  Organisato­ren bijten van zich af na kritiek op kloof tussen mannen en vrouwen: “Dat prijzen­geld doet er eigenlijk niet toe”

  Dat het prijzengeld voor vrouwen in de koers minder is dan dat voor de mannen. Zo bleek nog een keer in de Omloop. Maar dat komt alleen omdat er minder geld is in het wielrennen voor vrouwen dan voor mannen. En wat doen ze dan best met dat weinige geld?, vragen de organisatoren. “Geven we meer prijzengeld? Of proberen we vrouwenwielrennen op andere manier populair te maken?”
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"