Ganna, Van der Poel en Van Aert werden na Milaan-Sanremo in een veel te krappe zetel gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Ganna, Van der Poel en Van Aert werden na Milaan-Sanremo in een veel te krappe zetel gezet. © VTM

Onze spookrijder over Van Aert en Van der Poel na het opvallende zetelmoment: "Die twee samen is iets raars”

Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Net voor de E3 Saxo Bank Classic had hij het onder meer nog over het gerucht dat Pogacar en Van der Poel een entente zouden hebben gemaakt, de ongemakkelijke scène in de zetel en wie nu de tofste is: Van Aert of Van der Poel.

5 reacties

 • jos dedecker

  2 maanden geleden
  Zodra Wout opstond begonnen Mathieu en Ganna direct vrolijk met elkaar te keuvelen. Dat zegt vooral iets over de populariteit van Wout bij de andere renners denk ik.
 • Ruud Brouwer

  2 maanden geleden
  De insinuatie dat Pogacar Mathieu liet winnen slaat nergens op! Zo n wedstrijd geef je niet weg. Je zag trouwens duidelijk dat Pogacar aan zijn limiet zat, net als de andere 2 trouwens! Dat ze samen een blok tegen het imposante Jumbo kunnen gaan vormen, is wel denkbaar en begrijpelijk. Echter gebeurd dat al zolang de wielersport bestaat.
 • Luc Deville

  2 maanden geleden
  Al verschillende keren gezien dat Wout en Mathieu als het nog rustig is met elkaar rustig met elkaar praten. Dat de ene na de koers niet supergelukkig is als de andere gewonnen heeft is normaal.
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Pogacar en MVP zijn zeer goede vrienden meer zeg ik niet .
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  MVDP een chille gast die minstens 80 procent voor VA in de uitslag staat en niet naar de streep gedragen wordt als VA. Alhoewel dat de gedragene nu meer en meer zal moeten dragen.