.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Tom Boonen: “Dat het mentaal te zwaar was voor Van Aert? Ik vind dat dubbel”

WielrennenGeen Belgische medaille(s) in het tijdrijden op de Olympische Spelen. Dat zag ook onze huisanalist Tom Boonen. “Remco Evenepoel moet beginnen denken in functie van volgend jaar, want het oplapwerk van dit seizoen werkt niet.”

25 reacties

 • mario lafere

  2 maanden geleden
  Ik begrijp Wout. Hij heeft geen fouten gemaakt . Het was een prachtig parcours totnogtoe. Hij zal terug sterk zijn voor het WK. Ik geloof erin voor 2 x goud in Belgie. Wout ik steun u.
 • Gilbert Gendarme

  2 maanden geleden
  Het is nu wel duidelijk dat Roglic geen teamplayer is, het zaterdag laten lopen om niet in dienst van pigacar of wout te moeten rijden en 3 dagen later er zo duidelijk boven uit stekn. Remember Imola.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  De beste heeft gewonnen, zo simpel is dat!
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Na Eddy MERKX ,is Wout tot nu toe de beste wielrenner die België ooit gehad heeft en nog heeft,noem een renner die er in de winter staat ,in de klassiekers, en in de Tour, misschien nog Roger ,maar dan ,gaapt er toch een enorm gat,
 • Diego Pepre

  2 maanden geleden
  Wout was op dit parcours altijd achter Roglic geëindigd. Zilver was wel mogelijk geweest als hij bij de wegrit niet zo diep was geweest. Maar dan had hij daar wellicht geen medaille gehad, dus is het beter zo want wegrit is nog altijd iets mooier dan de tijdrit. En eendagsvliegen. Carapaz, Pogie, Roglic en ook Dennis zijn geen eendagsvliegen.Van de medaillewinnaars had enkel Dumoulin dit jaar nog geen overwinning op World Tour niveau.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).