Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze columnist Michel Wuyts gelooft Jumbo-Visma en Wout van Aert wél: “Een knechtende Van Aert een fabeltje? Onzin!”

Parijs-RoubaixGoed nieuws, donderdagochtend: Wout van Aert (27) staat zondag aan de start van Parijs-Roubaix. Dat dat in een dienende rol zal zijn, werd hier en daar met ongeloof weggewuifd. Maar niet door onze columnist Michel Wuyts. “Dat heeft niets met gespeelde onderschatting vandoen. Wel met het besef dat met de voorwacht Carrefour de l’Arbre halen al een wonder zou zijn. En winnen een mirakel.”

11 reacties

 • Pat Debal

  4 maanden geleden
  Van Corona geen spoor bij Van Aert maar een akkefietje in de ploeg met Van Aert
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Wat is een helper in een kasseien koers? deze moet gewoon een gat laten vallen op een bepaalde plaats en tijdstip BV. in het bos van Wallers. Vandaag wint Laporte met voorsprong.
 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Wout heeft nog nooit gelogen over zijn benen, gevoel, en wat dan ook, hij is bescheiden maar ook betrouwbaar in zijn uitspraken, bovendien kan hij als niemand anders de koers lezen en zal zijn aanwezigheid heel belangrijk zijn voor zijn team dat hij zal lijden, naar gelang de koers zich voordoet, het beste van Jumbo zal eruit gehaald worden, met of zonder winst.
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  pas op als hij van zijne heilige berg komt , maar dat weet iedereen onder tussen wel zeker
 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Wuyts kan gelijk hebben dat Van Aert als helper komt bijstaan en dat hij misschien meer mikt op Luik Bastenaken Luik indien hij er van start gaat . We zijn dan weer een week verder voor zijn vormpeil en Wout heeft niet veel nodig , dat zijn we al gewoon .!
 1. KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koninginnenrit Ronde van Scandinavië - Kim de Baat afgevoerd na zware val
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koningin­nen­rit Ronde van Scandina­vië - Kim de Baat afgevoerd na zware val

  Belgisch kampioene Kim de Baat is zwaar ten val gekomen tijdens Heusdenkoers. Onze 31-jarige landgenote was even buiten bewustzijn en werd nadien afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk welke schade ze juist heeft opgelopen, maar De Baat is in elk geval gewond aan het gezicht. Vorige maand brak ze nog haar sleutelbeen, waarna ze alsnog aan de Tour de France Femmes deelnam.