.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Onze columnist Hugo Camps: “De meeste kritiek op het gedrag van Evenepoel komt van mensen die hun eigen jeugd zijn vergeten”

WielrennenRemco Evenepoel (22) laat zich ondanks zijn jonge leeftijd gelden in het peloton. Dat ziet ook onze columnist Hugo Camps. “Hij is representatief voor zijn generatie en dat kan niemand hem kwalijk nemen. Alleen moet hij beseffen dat hij nog altijd vrienden zal moeten maken om een koers te winnen.”

27 reacties

 • Kim Jaspers

  4 maanden geleden
  Sterk karakter.. en dat botst met de ja-knikkers mentaliteit van de gemiddelde Vlaming. Leer er mee omgaan en koester dit toptalent.
 • Freddy van Puymbrouck

  4 maanden geleden
  Wat een gezever van Camps, iedereen heeft in zijn jeugd inderdaad wel eens iets gedaan waar hij later spijt van had. Maar je leert toch uit je fouten, Remco is bovendien en publieke figuur die altijd in de spotlight staat. Ze hebben hem onvoldoende opgevoed en laten dat nog altijd na.Evenepoel gedraagt zich soms als een ongeleid projectiel en is daardoor niet erg geliefd. Zo jammer dit want dit geweldige talent zou mega populair kunnen zijn!.
 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Sorry hoor, maar geen enkele wielrenner, voetballer of gelijk welke andere sporter is voor mij belangrijk genoeg om ook maar één gedachte aan zijn gedrag te verspillen. Er bestaan nog mensen die zich liever bezighouden met interessantere zaken dan langs de kant te staan roepen - liefst met een toeter, een pint in de hand en een gek hoedje op - naar mensen die met een fiets rijden of tegen een bal schoppen.
 • ANDRE AERTS

  4 maanden geleden
  @Peeters Francis, Remco heeft NOOIT bij de beloften gereden. Was in 2018 wereldkampioen op de weg en wereldkampioen bij de junioren. En in 2019 begon hij als prof bij Deceuninck-Quick-Step.
 • Kamiel Vanleeuw

  4 maanden geleden
  Heeft onze Remco al zoveel gewonnen? Welke grote rittenkoersen dan om te zwijgen van rondes? Ik denk aan enige koerskes rond de kerktoren in buitenlandse achterlijke counturen.