.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet hoe Van Aert weer geklopt werd door zijn angstgegner: “Wout gaf zijn winter een 9,5 op 10. Of hij daar nu nog zo over denkt?”

Mathieu van der Poel greep zijn vijfde wereldtitel in het veld na een sprintzege tegen Van Aert. “Wout zijn angstgegner is weer helemaal terug”, stelt onze chef wielrennen na het WK veldrijden. “Hij leek de voorbije weken en maanden de bovenhand te nemen op zijn eeuwige rivaal. Maar dat is nu weer helemaal anders.”

32 reacties

 • Jeroen Couck

  2 maanden geleden
  Stop met zagen ! Mathieu was gewoon dé beste !
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Mathieu was de beste van de twee . Hij was het vlotste over de balkjes , steeds weer , waarbij Van Aert zelfs even geluk heeft gehad omdat hij slecht over het tweede balkje sprong ... Ook tijdens de koers zag je duidelijk dat Mathieu de meest frisse en explosieve was van de twee , de meeste aanvallen , de meeste acceleraties . Dus zeer terechte winnaar is Mathieu , en laat daarmee zien dat hij de betere toch is van Van Aert . Maar , ik vond Lars van de Haar ook een heel goede wedstrijd rijden ..
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Heeft eens getoond hoe het moet Mathieu was de beste van de twee heeft enkele prikken uitgedeeld en dat zal Van Aert enkele keren pijn hebben gedaan en de spurt zal hem nog meer pijn gedaan hebben Proficiat Mathieu we blijven u sterk steunen nu voor de wegwedstrijden
 • Jean Gallet

  2 maanden geleden
  Mathieu was de sterkste van de 2. En Wout heeft ook alles gegeven. Ze zijn waardige concurrenten. Dat Wout verliest in de spurt met 2 is geen unicum hé. Mathieu heeft ook de RVVlaanderen gewonnen in de spurt. Qua palmares zijn ze ook elkaars gelijke. Super sportmannen. Dus negatieve Mathieu of Wout critici. Hou jullie commentaar voor jezelf.
 • maria theys

  2 maanden geleden
  Proficiat 🎉 voor Van de Poel slim gereden en verdient
 1. DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”
  2

  DE LAATSTE BELG. Otto Vergaerde over het dilemma bij Trek-Segafredo en het gekeuvel tussen WVA en MVDP: “Na 300 km heeft halve peloton met elkaar gepraat”

  Als 159ste binnengedruppeld op de Via Roma op meer dan 12 minuten van Mathieu van der Poel, maar noem Otto Vergaerde (28) gerust een van de MVP’s achter de twee top tien-plaatsen van Trek-Segafredo in Milaan-Sanremo. Een hele dag moest hij kopman Jasper Stuyven voorin houden, een stevige taak. “Want op een koers van 300 kilometer plast een renner wel wat af.”