Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet hoe Van Aert weer de oude is en hoe Deceuninck niet domineert: “Alles kan weer voor de Ronde (behalve dat Lotto wint)”

WielrennenWout van Aert won met Gent-Wevelgem z’n eerste Vlaamse klassieker. Onze chef wielrennen zag hoe de kopman van Jumbo-Visma na een moeilijke E3 vandaag opnieuw helemaal de oude was. Verder heeft hij het in zijn analyse over de gemiste dag van Deceuninck-Quick.Step én Lotto-Soudal. “Dat is al lang geen ploeg meer voor de Vlaamse voorjaarsklassiekers.”

11 reacties

 • Karel Van Beeck

  10 maanden geleden
  Quick Step was Quick Sand! Zakten er helemaal door!
 • Johan Maddens

  10 maanden geleden
  Het was even wennen dat Wout een ploegmaat mee had in de finale ! Heel sterk van Nathan . Wout was enorm sterk , in de spurt kon niemand zijn achterwiel houden . Ik had de indruk dat hij niet volluit ging op de beklimmingen van de Kemmel , misschien wilde hij Nathan niet kwijt spelen . Enkel de laatste keer kemmel trok hij eventjes door , maar éénmaal boven hield hij de benen stil zodat Nathan terug kwam aansluiten .Wout wordt slimmer !
 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Ik had liever een ander zien winnen, ben helemaal geen fan van VA
 • Hans Oxida

  10 maanden geleden
  Van Aert steekt er met kop en schouders bovenuit. Jammer voor Gilbert maar dit is echt wel het jaar teveel. Een zwart randje voor zijn formidabel palmares.
 • Danny Aras

  10 maanden geleden
  ipv lotto af te breken : De Gendt wint vandaag magistraal...