Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere. © PhotoNews

Onze chef wielrennen ziet hoe de toverformule van Quick.Step uitgewerkt lijkt: “Moet Lefevere, op zijn 67ste, zichzelf nog een keer heruitvinden?”

WielrennenQuick.Step-Alpha Vinyl heeft op dit moment exact evenveel zeges op de teller als op hetzelfde moment vorig seizoen - achttien stuks. En toch is hun Vlaams voorjaar mislukt. Wat nu? Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck kijkt al vooruit. Naar de Waalse klassiekers én naar de verdere toekomst. “Moet Patrick Lefevere, als het op de Vlaamse kasseien niet meer lukt, het vizier naar elders richten?”

21 reacties

 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Tom Steels en Fitte Peters zijn de echte leiders van Quick Step . Lefevere heeft niets in de pap te brokken en moet gewoon luisteren naar de grote baas ergens in Albanie . Geen enkele Belg behalve Evenepoel kan een prijs rijden maar wordt amper gesteund door het West -Vlaamse vriendenclubje rond Lampaert , Declerq en Vansevenant . Ook Lefevere zelf speelt een vuil spelletje .
 • JOZEF GYSEMANS

  4 maanden geleden
  Nog altijd meer gewonnen dan die andere Belgische staatsploeg
 • Cindy Borremans

  4 maanden geleden
  Allemaal wat teweing getraind deze winter, ze zullen gedacht hebben, tkomt wel vanzelf
 • Gunther Persoon

  4 maanden geleden
  Bij Quick step is de arrogantie groot dat ze alles kunnen winnen,maar de meeste zijn op retour of hebben het daar nooit echt kunnen waarmaken vb Lampaert al jaren sterren maar nog nooit echt een finale gereden in grootte koersen.Als Remco niet alleen binnenkomt zal hij zelden een koers winnen,Philippe en Jacobsen is beetje enige hoop
 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Lefevere moet dringend verjongen !
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.