.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Onze chef wielrennen ziet hoe alles weer open ligt na het forfait van Van Aert: “Wout was topfavoriet. En dat is zacht uitgedrukt”

WielrennenHet is weer zover. Vandaag staat de Ronde van Vlaanderen op het menu. Na het forfait van Wout van Aert ligt alles open, zegt ons chef wielrennen. “Het was uitkijken naar Wout die het wonderkind Tadej Pogacar uit Slovenië zou tonen hoe er op de kasseien écht wordt gekoerst. Dat gaat nu niet gebeuren.”

32 reacties

 • roger goddeeris

  3 maanden geleden
  Waarom zou wout deze koers winnen,hij kon het de vorige jaren ook niet.
 • Ben Spelmans

  3 maanden geleden
  Altijd maar over WVA en MVDP. Kijk eens naar hun erelijst. Niet zo denderend, een paar grote koersen en wat ritten in een ronde. Verder wat ereplaatsen. Boonen wat oh zo lovend omdat WVA als snelst ooi de Kemmelberg op reed. En dan, wat ben je daarmee als je aan de meet X ste bent. Een goede knecht voor Roglic in de rondes en verder wat spervuur op enkele 10 tallen km voor de finish. En dat is het dan.
 • Bernd Vaes

  3 maanden geleden
  Was van Aert “de” topfavoriet? Ja, voor de Vlaamse media en pers, maar zoals zo dikwijls staan deze ver van de mening in Vlaanderen. Een deel van Vlaanderen staat achter van Aert, een ander deel helemaal niet. We zullen hem niet missen…
 • Seppe Goossens

  3 maanden geleden
  Het is jammer dat WvA niet kan laten zien dat hij, anders dan in Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix etc., niet achter MvdP hoeft te eindigen, maar het zal ondanks dat een mooie wedstrijd worden. 'Ben ik zeker van.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Aan alle haters van Wout .Waarom is hij overal favoriet door de Pers en Media denken jullie ??