Evenepoel
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel © AFP

Onze chef wielrennen ziet Evenepoel status van kopman en kandidaat-winnaar waarmaken, maar... “Bernal is Valter niet”

WielrennenOnze chef wielrennen zag in een gure tocht alweer een uitstekende Remco Evenepoel. “Hij dwingt respect af bij vrienden en tegenstanders.” Maar de zware rit werd ook een reality check nummer 2. Plots is Egan Bernal de nieuwe leider, en dat is geen Attila Valter.

5 reacties

 • Johan Vervaeck

  1 maand geleden
  Bernal wint de Giro, tenzij hij terug pijn in z'n rug krijgt.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Nee, Bernal is Valter niet, hij is kwetsbaarder, en vooral heeft Remco nu een écht mikpunt. Bernal zal zich namelijk niet kunnen permitteren om net als Attila in de buik van het peloton te vertoeven, hij zal vooraan verwacht worden. En dan is er ook de tijdrit nog. Daar gaan we ook zien hoever Remco nu écht staat.
 • werner humblé

  1 maand geleden
  Maar Remco is ook geen renner die Bernal gerust zal laten, hij heeft nog veel tijd en kan zijn prik acties eruit kiezen en Bernal goeie renner maar kan nu al niet met druk om zelfs niet tegen een jonge beloftevolle renner zoals Remco .
 • TIM GORIS

  1 maand geleden
  Zijn rug zal het niet zijn. Plots rijden ze weer allemaal hard bij ineos.
 • karel daneels

  1 maand geleden
  verwacht men nu van Evenpoel na zo een lange revalidatie en geen wedstrijd ritme dat hij de ronde gaat winnen? moest dat zo zijn dan zou dit al bijna het wonder van de eeuw zijn in het wielrennen .ik wens hem in elk geval veel succes