BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze chef wielrennen ziet Evenepoel met wat vertraging de plek innemen die hem toekomt: “Bij de beste renners ter wereld”

WielrennenHij had natuurlijk al wat kabinetstukjes opgevoerd, maar de stoot die Remco Evenepoel (22) vandaag uithaalde, was toch nog van een ander niveau. In een Monument, op een manier waarop het stilaan onmogelijk leek, mét panache. Ook onze chef wielrennen neemt zijn hoed af en ziet dat Evenepoel vandaag een grote stap gezet heeft. 

52 reacties

 • Ronny Popelier

  5 maanden geleden
  Remco Evenepoel moet helemaal niks meer bewijzen , en zeker niet aan een klein aantal negatievelingen ,zeg maar afbrekers. Hij zal dit niet en zal dat niet ,maar Remco doet het wel . Heeft een jaar verloren door zijn zware valpartij, alhoewel hij ook nog koersen en paar rondes won. Nu helemaal terug. Enkelen moeten echt eens kijken naar zijn palmares ipv van te ijken. En zijn sterkste jaren komen nog. Zal nog heel veel mooie dingen laten zien en winnen. Men kan er niet omheen , Remco is een TOP
 • erik deloof

  5 maanden geleden
  toch al zeker beste belg in peloton gefeliciteerd Remco klasse
 • gaston bergmans

  5 maanden geleden
  hij is nog jong , toont toch al veel maturiteit , mooie zege
 • Geert Degezelle

  5 maanden geleden
  Beste heren Halsberge, Emmanuel en Bogaert: in de UCI World Ranking staat Remco Evenepoel ondertussen op de vierde plaats na 1. Pogacar 2. Van Aert 3. Roglic. Als hij maar een niemendalletje zou zijn zoals jullie min of meer suggereren, kan hij nooit in de top 5 van de UCI worldwide ranking staan.
 • Louis Meeus

  5 maanden geleden
  Wat een prestatie!
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. “We hadden moeten stoppen met rijden”: kritiek van binnen de ploeg op tactisch plan van Franse bondscoach Thomas Voeckler, die wijst naar suprematie van Evenepoel
  Play
  WK wielrennen
  8

  “We hadden moeten stoppen met rijden”: kritiek van binnen de ploeg op tactisch plan van Franse bondscoach Thomas Voeckler, die wijst naar suprematie van Evenepoel

  Geen WK-hattrick voor Frankrijk. En dat heeft alles te maken met de suprematie van Remco Evenepoel, vindt bondscoach Thomas Voeckler. Maar onze zuiderburen vragen zich toch af of ze ook niet te voortvarend hebben gekoerst - naar het etiket van de coach. Renner Valentin Madouas: “Er had meteen een belletje moeten gaan rinkelen wat er zou kunnen gebeuren met Remco mee in de groep.”
 1. “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto
  Wielrennen
  30

  “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto

  Een dag na zijn vertrek bij Lotto heeft John Lelangue (51) zijn nieuwe uitdaging bekendgemaakt. Hij gaat als algemeen manager aan de slag bij het ‘Lang Team’, de organisatie achter de Ronde van Polen. Axel Merckx (50) is in beeld om de (sportieve) taken bij de Lotto-ploeg - volgend jaar Lotto-Dstny - over te nemen. Marc Sergeant (63), die vorig jaar werd bedankt voor bewezen diensten, haalt op Twitter hard uit naar Lelangue.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.