Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef wielrennen ziet dat Van der Poel in Sanremo alles goed deed: “Hij is helemaal terug van nooit weg geweest”

Mathieu van der Poel heeft met Milaan-Sanremo het derde Monument in zijn carrière binnen. Net als zowat elke koersliefhebber - ja, toch? - was ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck onder de indruk van de Nederlander. “Daar zat je met open mond naar te kijken. Maar hoe moet Wout van Aert zich nu voelen?”

5 reacties

 • wim rooyakkers

  2 weken geleden
  De analisten verklaarden eerder nog dat het veldrijden een slechte combinatie zou zijn met het wegwielrennen, en dan nu is het plots anders.gezien het feit de degenen die crossen het bijzonder goed doen,zowel heren als de dames.zou ik zeggen cross lekker verder in de winter,.wel misschien het WK cross iets naar voren halen.goed voor de cross en de toppers blijven dan zeker crossen.
 • Wim David

  2 weken geleden
  Toptalent, oververdiend. Ik ben grote fan. Hij wint Milaan -San Remo. Maar de volgende koersen beginnen opnieuw van nul, die moeten nog gereden worden. Al hoop ik wel dat ie nogmaals uitpakt en meer dan eens ook.
 • Rudi De Man

  2 weken geleden
  Wout was op de afspraak, maar die paar %tjes ontbraken - Hij zal er staan in RVV en PR !
 • gie vanheers

  2 weken geleden
  Heeft Waut al ooit iets gewonnen als VDP aan de start stond?
 • jean rosseels

  2 weken geleden
  Dat is nu eens zeggen hoe het moet klagen en zagen over zijn rug heft daar juist niks aan gewoon goed gespeeld ja
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.