Asgreen en Stybar.
Volledig scherm
PREMIUM
Asgreen en Stybar. © Photo News

Onze chef wielrennen vond het ploegenspel van Deceuninck bijwijlen irritant: “Koers was de voorbije weken zo leuk omdat er gewoon gekoerst werd”

12 reacties

 • pierre de smet

  10 maanden geleden
  Verbied de oortjes en je krijgt meteen een ander beeld .
 • Pas Quello

  10 maanden geleden
  Klopt 100 %. DQT is zeer nefast voor aantrekkelijke koers. Bovendien is deze "Belgische" ploeg met doorgedreven marketingstrategie en financiering all over the place in Vlaamse wielermedia. Dat alleen al maakt de buitenlandse kijk op koers veel interessanter. Ook opvallend... al wie voor Lefevere tekent, rijdt plots veel beter en al wie er vertrekt verwordt tot schim van zichzelf, opgebrand & leeggereden (Vermote, Maes,Vankeirsbulck,Terpstra,Viviani, Gaviria,Kittel,Gilbert,Vakoc,Chavanel...)
 • Lucien Mertens

  10 maanden geleden
  Irritanter vond ik het dat Van Aert en Van De Poel er zo goed als alleen voor stonden om stokken in de wielen van de Quickstep ploeg te steken, pas op het laatste als Wout afhaakte zijn er een paar beginnen meewerken, en dan nog heel voorzichtig. Quickstep heeft dan ook verdiend gewonnen met de onvermoeibare Asgren. De andere ploegen kunnen er maar beter lessen uit trekken.
 • Jean Van Hulle

  10 maanden geleden
  Hoe je wint speelt geen rol de dag van vandaag. Maar het gaat er om dat men het spel slim moet spelen. Veel respect voor Wout en zijn ploeg maten, maar moet zeker minder met zijn krachten woekeren en dit kan zeker ook door en beter organisatie binnen zijn ploeg. Wie minder sterk is, moet het slim spelen. Toch zien we bu prachtige koersen door de jonge renners, bedankt daarvoor 😛
 • Willy Godaert

  10 maanden geleden
  Koersen is meer dan hard op de pedalen duwen.Ploegleiders moesten gisteren een taktiek vinden om de grote 2- die er wel boven uit staken- te verslaan.Hoewel ik ook liever een open koers zie,kon ik genieten van de Deceuninck-QuickStep ploeg en is hun overwinning dik verdiend.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.