AFP
Volledig scherm
© AFP

Ongezien! Christophe Laporte wint openingsetappe Parijs-Nice na indrukwekkend nummer Jumbo-Visma - Van Aert: “Deze overwinning zal ik me nog lang herinneren”

WielrennenChristophe Laporte heeft de openingsetappe van Parijs-Nice op zijn naam geschreven en is uiteraard ook de eerste leider in de Koers naar de Zon. Van Aert, Roglic en Laporte reden weg op de slotklim en niemand zag hen nog terug. Wat een demonstratie!

31 reacties

 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Voor wat hoort wat: dit is een voorbeeld van teamwerk
 • Dirk Doms

  4 maanden geleden
  Ongezien ? In Parijs-Roubaix 1996 reden Mapei-ploegmaats Musseeuw, Bortolami en Tafi ook weg van de concurrentie. Dat was een nog straffere stoot omdat dat op 80 km. van de aankomst was.
 • Lucien Mertens

  4 maanden geleden
  Dat noemt motivatie, maar Laporte heeft het ook wel degelijk verdiend, hij gaf de aanzet voor deze laatste demonstratie. Men ziet ook gewoon dat Wout zich gewaardeerd en heel goed voelt in deze ploeg. Nuyens kan enkel nog wat zuurder worden.
 • JOZEF CAUDRON

  4 maanden geleden
  Wat een teamwerk. Om vingers van af te likken.En had bovendien zo een gebaar van deze twee super kampioenen verwacht.
 • freddy de keyzer

  4 maanden geleden
  Wat is Wout toch een fantastisch mens ! Komt uit zijn koker he ! Na Pogacar de beste renner ter wereld, maar wel de nummer 1 als mens ! Daar kunnen al die VDP fans hier maar van dromen. Die is zo gul niet, en op de weg is hij de mindere van Wout !