Dylan Teuns is zeer gegeerd op de internationale transfermarkt.
Volledig scherm
Dylan Teuns is zeer gegeerd op de internationale transfermarkt. © ANP / EPA

Ondanks zware concurrentie van budgettair krachtigste teams uit de WorldTour: Alpecin-Fenix zet vol in op Dylan Teuns

WielrennenQuo vadis, Dylan Teuns? Alpecin-Fenix (straks Alpecin-Deceuninck) ziet in de 30-jarige Limburgse puncher een ideale co-kopman naast Mathieu van der Poel. Maar de (financiële) concurrentie vanuit de toplaag van de WorldTour is moordend.

6 reacties

 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  niet twijfelen dylan , bij alpecin krijgt iedereen een kans . Bij de grotere ploegen moet je lotje trekken wie voor wie mag rijden.
 • Liliane Wuyts

  1 maand geleden
  Sommigen hebben al schrik dat hij concurrentie zal zijn voor Mathieu. In de bergen zal hij dat zeker zijn want de "kopman" bakt er bergop niet veel van, zoals verwacht. In die ploeg kennen ze maar 1 renner en die beslist alles, dus Dylan, blijf daar weg man.
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Dylan zou blij mogen zijn om bij Alpecin te mogen rijden, en het feit dat hun kopman reeds 15j loyaal is aan deze ploeg, zegt genoeg over hun teamspirit en de Roodhooft's. Ook zeldzaam is dat hun kopman zelfs werkt door leadout's te doen voor hun sprinters. Maar ik zie Dylan niet passen in hun team, want Bahrein is hem liever kwijt dan rijk, omwille van zijn eigenzinnig karakter en zich niet kunnen aanpassen aan een team.
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Hij blijft daar best weg bij de gebroeders Roodhooft..
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Da zou nog een schone aanwinst zijn om Teun erbij te hebben
 1. “Berichten die Wout mij stuurt klinken allemaal positief”: Benoot geeft update over knieblessure Van Aert
  Play
  Wielrennen

  “Berichten die Wout mij stuurt klinken allemaal positief”: Benoot geeft update over knieblessu­re Van Aert

  Voor de start van het BK wielrennen sprak Tiesj Benoot over de knieblessure van de afwezige Wout van Aert. Het incident gebeurde begin deze week tijdens de verkenning van enkele Tour de France-bergen door de selectie van Jumbo-Visma. “Na de Col du Télégraphe, de Galibier en de Col du Granon keerde iedereen terug met de auto”, doet Benoot zijn relaas. “Wout ging als enige nog even bij trainen. Toen is het incident gebeurd. Wout en ik lagen ‘s avonds op dezelfde kamer. Hij ondervond last, maar niets om ons meteen zorgen over te maken.”