BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ondanks zege hinkt Van Aert toch op twee gedachten: “Vorig jaar legde ik de koers zélf in de plooi, nu moest ik ze ondergaan”

Wout van Aert (28) bezorgde de Vlaamse wielerfans twee hartverzakkingen op één uur tijd. Eerst toen hij een teken van zwakte kende op de Oude Kwaremont: oei, oei. Een tweede keer toen hij naar de zege sprintte in Harelbeke: mooi, mooi. Maar de vraag is: welk moment blijft het meest nazinderen met het oog op volgende week zondag in de Ronde van Vlaanderen?

7 reacties

 • Seppe Goossens

  2 maanden geleden
  Eerlijke kerel. Maar ondanks dat MvdP en Pogi onderweg sterker waren haalt hij het in de sprint, dus eind goed al goed. Dat hij tijdens een klim bij momenten aan het elastiek zit, in deze rit en ook Milaan-Sanremo, is wellicht een zorg voor komende wedstrijden zoals de RVV, maar dit was zeker geen pyrrusoverwinning. Niet tobben, zou ik zeggen.
 • Benny Heyns

  2 maanden geleden
  Nu heeft Wout het slim aangepakt en eens gedaan wat de ander normaal doet! Slim en het heeft opgebracht!
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Wout rekende, met succes, op zijn sprint...tot spijt van wie het benijdt. Het is al veel te vaak andersom geweest.
 • Jimmy van derstichelen

  2 maanden geleden
  Wout gaf de 2 wat voorsprong om zelf op de top nog wat te kunnen versnellen. Wie geen overschot heeft, kan niet meer terug komen. Volgende Zondag versnelt hij van op de kop. Tommeke zal wel zien wat WOUT kan zonder zijn haar te kleuren.
 • Kristoff Beliën

  2 maanden geleden
  Zal er toch gene zijn volgende week vrees ik .. de andere 2 zijn sterker denk ik... maar kom deze keer wil ik me met veel plezier vergissen