BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ondanks pakje friet: Egan Bernal wint na-Tourcriterium in Roeselare

WielrennenEgan Bernal (Team Ineos) heeft vanavond de tiende editie van het na-Tourcriterium in Roeselare gewonnen. De gele trui haalde het licht afgescheiden voor Thomas De Gendt en Dylan Teuns.

6 reacties

 • glenn wouters

  3 jaar geleden
  Een kampioen in het tijdrijden mag zijn trui niet aandoen tijdens een gewone koers, een kampioen veldrijden mag zijn trui niet aandoen tijdens een andere koers. Waarom mag de gele trui dan wel gedragen worden buiten de tour. Voor mij geen probleem, al rijdt hij het hele jaar zo rond. Maar het is gewoon een vraag.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Dat is het geheim om op Vlaamse bodem te winnen. Leert snel bij. Zal een grote worden.
 • René Schoeters

  3 jaar geleden
  Volgend jaar Roeselare als aankomstplaats opnemen in de Tour!
 • Filip Desmedt

  3 jaar geleden
  Frietjes van de frituur .... Laat het maar smaken , je hebt het verdiend !! En , je hebt er toch een frikandel bij genomen he , of een potje Zeeuwse mosseltjes in het zuur .
 • Henri Levich

  3 jaar geleden
  Rechtzetting van gister en de 100.000 euro extra zijn binnen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbike: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrijden
  Wielrennen
  2

  Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbi­ke: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrij­den

  De mountainbikecampagne van Eli Iserbyt (24) komt niet van de grond. Iserbyt gaat door een rugblessure enkele weken uit competitie. De eindwinnaar van de recentste Wereldbeker veldrijden zal daardoor zeker de wereldbekermanche mountainbike in Nove Mesto en zijn eerste wegwedstrijden missen, maar de voorbereiding op het veldritseizoen komt niet in het gevaar: “De dokters hebben me verzekerd dat alles weer goed komt.”
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.