BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Officieel: Peter Sagan verlaat BORA-hansgrohe na dit seizoen

WielrennenHet hing al een tijd in de lucht, maar is nu ook officieel: eind dit jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Peter Sagan (31) en BORA-hansgrohe. Dat bevestigde de Duitse formatie in een persbericht. Ook de Duitse sprinter Pascal Ackermann (27) neemt na dit seizoen afscheid van de ploeg.

4 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Verandering van lucht doet soms wonderen,en Sagan heeft de afgelopen tijd flink wat tegenslagen gehad,relatie problemen, besmet met corona,en enkele stevige keren tegen de grond deden ef geen goed aan,maar Sagan afschrijven? Ñee ?
 • Eduard Dierckx

  1 jaar geleden
  Dat Sagan op zijn retour is dat is nog niet gezegd. Hij werd in de Tour van zijn sokken gereden door Caleb Ewan (onvrijwillig) met als gevolg knieblessure en operatie. Hij kon zodoende zijn werkelijke waarde niet tonen. Hij is een pracht atleet met een gigantisch palmares maar sommigen hier kunnen het licht in zijn ogen niet zien, zielig!
 • ivan van malder

  1 jaar geleden
  Onze renners hebben hun uiterste best gedaan op deze OS, het kan niet altijd prijs zijn. Dat alle criticasters eens naar hun eigen prestaties in hun leven kijken, presteren zij elke dag op topniveau?
 • ivan haerinck

  1 jaar geleden
  Laten we positief blijven en jonge renners een kans gunnen top 10 in Tokio is nog altijd heel sterk. Fietsen is een harde sport waar waardering op zijn plaats is.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.