Nuyens in 2019.
Volledig scherm
Nuyens in 2019. © Photo News

Nuyens blijft bij schadeclaim van 1,2 miljoen euro tegen Van Aert

WielrennenHet Arbeidshof in Antwerpen behandelde woensdag het beroep in de zaak Nick Nuyens versus Wout van Aert. Van Aert verbrak op 17 september 2018 zijn contract met Sniper Cycling BVBA, de ploeg van Nick Nuyens waar hij toen voor reed. Nuyens vroeg een schadeclaim van 1,1 miljoen euro, maar Van Aert ging op 26 november 2019 bij de arbeidsrechtbank in Mechelen vrijuit. Bij het Arbeidshof hoopt Nuyens alsnog gelijk te krijgen.

45 reacties

 • Guy Moreels

  1 jaar geleden
  Nog een paar jaar en alle rechtswegen zijn uitgeput en de zaak verjaard !
 • Johan Corvers

  1 jaar geleden
  Een wielercarriere is al kort en een goede omkadering ploeg omgeving ( professionaliteit )begeleiding zijn daarom zeer belangrijk dus als je dat niet vind in je huidige ploeg toch normaal dat wout overstapte naar jumbo waar hij dat alles ruim terug vind ... en geen tijd laat verloren gaan.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Hier is het wel duidelijk wie voor of tegen Van Aert is ! Maar stel je voor in zijn plaats dat je het beloofde materiaal niet krijgt !!
 • Luc Lepoudre

  1 jaar geleden
  Contractbreuk kan zowel langs de kant van de werkgever, dat heet dan ontslag wegens dringende redenen. Maar ook de werknemer kan zelf opstappen, in het geval van Van Art als zijn werkgever te kort schoot om zijn vooropgestelde ontplooiing te faciliteren
 • johan vandeweghe

  1 jaar geleden
  altijd maar graaien en leugens om de zakken te vullen !