Nu was het háár beurt om te stralen: Remco Evenepoel en zijn Oumi - in broekpak - zeggen volmondig ja tegen elkaar

WielrennenVorige week mocht híj nog schitteren in het wit - met regenboog. Nu was het háár beurt. Oumi zei vrijdag, in broekpak, volmondig ja tegen haar wereldkampioen Remco Evenepoel. Een intiem huwelijk onder een stralende oktoberzon, zónder supporters dit keer.

64 reacties

 • Beeckaert Ingo

  5 maanden geleden
  Veel plezier samen 😀
 • Ben Detrez

  5 maanden geleden
  En of Oumi straalde in dat prachtige broekpak. En Remco toonde ons dat een trouwkostuum niet altijd blauw of grijs moet zijn. Kortom mooi koppeltje.
 • leen hanssens

  5 maanden geleden
  Nog zo jong! Nog maar 22 jaar beiden.
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Proficiat Remco en Oumi. Prachtig koppel. Achter elke topsporter staat een sterke vrouw. Geniet er van 👍.
 • Jellis Van Herzele

  5 maanden geleden
  Mooi paar. En hij heeft een mooie vrouw gekozen. Veel geluk.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”
  podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”

  Met Milaan-Sanremo haalde Mathieu van der Poel afgelopen weekend het derde Monument in z’n carrière binnen. Al ziet voormalig wielrenner Jan Bakelants hem nog meer schitteren bij een andere ploeg. “De broers Roodhooft moeten ook inzien dat Ineos en Soudal-Quick Step de beter gestoffeerde ploegen zijn in de breedte”, klinkt het in de podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de scherpste podcast van de koers.
 3. KIJK. Pogacar haalt stevig uit op de Cipressa, maar bekoopt het op de Poggio: wie wint Milaan-Sanremo in onze simulatie?
  2

  KIJK. Pogacar haalt stevig uit op de Cipressa, maar bekoopt het op de Poggio: wie wint Mil­aan-Sanremo in onze simulatie?

  In een wereld waar ChatGPT de moeilijkste vraagstukken beantwoordt met hele essays, kan artificiële intelligentie ook de koers voorspellen. Wij nemen onze toevlucht tot Pro Cycling Manager 2022 om wekelijks de belangrijkste voorjaarsklassiekers te simuleren. Wie ziet de computer komend weekend winnend over de meet trekken in Milaan-Sanremo? Tipje van de sluier: de groten spaarden zich niet.