Foto BELGA
Volledig scherm
© Foto BELGA

Nu ook officieel: Team Nuyens smelt samen met het Ierse Aqua Blue

WielrennenHet procontinentale team van Nick Nuyens fusioneert met de Ierse ploeg Aqua Blue Sport. Dat kreeg onze wielerredactie deze ochtend al bevestigd en werd nu ook officieel bekendgemaakt. Veranda’s Willems gaf in maart al aan eind dit seizoen te willen afhaken, waardoor Nuyens op zoek moest naar een nieuwe hoofdsponsor. Het contract van Crelan loopt nog een jaar door.

6 reacties

 • eric maier

  5 jaar geleden
  van de moment de fusie een feit is, is Wout vrij van contract met onmiddellijke ingang. En het betreft ook geen fusie, maar een overname. Zegt de baas van Aqua Blue zelf. Dat Veranda Willems zich distancieert, zegt genoeg over de mist spuiterij van Nuyens. Vaak vrij vaag, zelden zeer duidelijk en vooral aan zichzelf denkend.
 • wim rooyakkers

  5 jaar geleden
  Woutje, woutje toch.das niet plezant zulle .
 • wil baken

  5 jaar geleden
  Tja zo een ploegske en dan gaan spreken over CEO en management.....dan weet je al dat het ten dode is opgeschreven, te veel betaalde functies om in de praktijk niks te doen. Allemaal een paar jaar zakken vullen, personeel zal met zeer weinig middelen moeten werken en over een paar jaar is er geen sprake meer over Aqua Blue.
 • Dirk Van Den Bossche

  5 jaar geleden
  En Nuyens gaat daar niets te vertellen hebben!
 • Luc Deville

  5 jaar geleden
  Nuyens zal nog veel boterhammetjes mogen eten om een succesvolle manager te worden.