Julian Alaphilippe en Tadej Pogacar zijn de twee grote favorieten voor de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe en Tadej Pogacar zijn de twee grote favorieten voor de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. © Photo News

Nog vier wedstrijden voor de boeg: maak nu een Gouden Klassiekers-ploeg en maak kans op schitterende prijzen

Gouden KlassiekersMichal Kwiatkowski won gisteren de Amstel Gold Race na een millimetersprint tegen Benoit Cosnefroy. We zien beide protagonisten ongetwijfeld opnieuw meespelen voor de prijzen in de Waalse Pijl en in Luik-Bastenaken-Luik, maar eerst worden de Brabantse Pijl en Parijs-Roubaix afgewerkt. Maak voor dat het te laat is een Gouden Klassiekers-ploeg en maak kans op verschillende prijzen.

0 reacties

 1. Wout van Aert, die pijnlijke knie meteen test op training, gaat voor geel: “Of ik vrijdag 100 procent zal zijn, weet ik niet. Maar de motivatie is er”
  Play
  Wielrennen
  48

  Wout van Aert, die pijnlijke knie meteen test op training, gaat voor geel: “Of ik vrijdag 100 procent zal zijn, weet ik niet. Maar de motivatie is er”

  Zijn ploegleider Grischa Niermann noemt het een tijdrit voor de specialisten. Hij antwoordt Filippo Ganna, maar natuurlijk ook Wout van Aert, op de vraag wie vrijdag in Kopenhagen de eerste gele trui van een nieuwe Tour de France pakt. Van Aert helpt het hopen, maar voelt zich onzeker. “Ik heb één week niet gefietst. Een ideale voorbereiding is dat niet.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.