Nog exact 100 dagen tot WK wielrennen in Vlaanderen, organisator Christophe Impens: “Hopen op véél publiek”

WK wielrennenNog exact 100 dagen tot het wereldkampioenschap wielrennen in ons land. VTM Nieuws sprak met organisator Christophe Impens. “Wij zijn ervan overtuigd dat we een WK kunnen organiseren met publiek en fanzones.” 

2 reacties

 • pierre samaey

  2 weken geleden
  Het WK is in België en dit is al tof, is niet zo makkelijk om dit te mogen inrichten. Is een kostelijke organisatie en als het in Antwerpen start zal het te maken hebben met centen. En dat het nu in Antwerpen start of in zevenkerken speelt geen rol het is wereldreclame voor het ganse land en het zijn de renners die er een mooie koers van majen of niet. Vraag het maar aan Merckx en Vanlooy toen het in zolder was en Ottenbros won.
 • dretie munkies

  2 weken geleden
  Waarom moet dit WK toch in Antwerpen starten ? Er waren zoveel andere mogelijkheden die er een echt WK parcours hadden kunnen van maken!
 1. Cavendish begint dolblij, maar nuchter aan Tour: “Of ik nog droom van het record van Merckx? Eén rit winnen is al moeilijk”
  Tour de France
  1

  Cavendish begint dolblij, maar nuchter aan Tour: “Of ik nog droom van het record van Merckx? Eén rit winnen is al moeilijk”

  Deceuninck-Quick.Step start zaterdag aan de Tour de France zonder klassementsman, maar wél met een gele droom. Wereldkampioen Julian Alaphilippe wil in Bretagne maar wat graag toeslaan. En met Mark Cavendish mikt de ploeg van Patrick Lefevere op ritzeges, al is de Brit zelf vooral dolblij er weer bij te zijn. “Een jaar geleden had ik dit niet geloofd.”