.
Volledig scherm
. © rv

Niks moet, alles mag (nog) voor Remco Evenepoel op Alto del Colorado: “Eens kijken waar ik al sta”

Ronde van San JuanMorgen doemt de Alto del Colorado op. By far de grootste kans op succes voor Remco Evenepoel (23) in deze Ronde van San Juan. Al houdt de wereldkampioen de druk - terecht - nog héél ver af. “Benieuwd welk niveau ik nu al haal. En hoeveel werk ik nog heb. Maar top moet ik pas zijn over drie maanden.”

12 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Als je op slechts 1 minuut binnenkomt op 2600mtr sta je wel degelijk ergens eind Januari al tussen niet de minsten..dus zeker niet nergens maar ja sommigen zoeken nu eenmaal liever spijkers op laag water...dat bevestigen is nu niet aan de orde...
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Hij heeft inderdaad al een palmares, maar het is ook zaak om te bevestigen. Het is niet omdat je één jaar heel goed bent, dat je de volgende jaren dat ook zult zijn. Dat is er weinigen gegeven. En op dit moment van het jaar staat hij nog nergens. Dat was toch de vraag nietwaar?
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Liliane vergeet niet als hij nu stopt met wielrennen geeft hij al een palmares waar veel van dromen en hij is maar 23
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Dus nog nergens !
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Een renner moet tegenwoordig pieken naar bepaalde wedstrijden, doen ze allemaal een drietal keren per jaar. Is niet meer zoals 40 jaar geleden toen iedereen alles reed en iedereen even vermoeid was. Dus redeneringen zoals Polutnik hier komt ten beste geven raken vandaag de dag kant noch wal. Als je een gans seizoen 100% moet zijn ga je op het eind van het seizoen doodop zijn en met lege handen staan.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. ANALYSE. Een stevige reality check voor Wout van Aert, maar eentje met vijf verzachtende omstandigheden
  PREMIUM
  65

  ANALYSE. Een stevige reality check voor Wout van Aert, maar eentje met vijf verzachten­de omstandig­he­den

  Geen nieuwe zege in Milaan-Sanremo voor Wout van Aert. Onze landgenoot werd derde en erkende dat er niets te doen was aan Mathieu van der Poel. “Hij was de sterkste.” Een stevige reality check voor de kopman van Jumbo-Visma, maar wel eentje met verzachtende omstandigheden. Aan Van Aert om de komende weken niet te vergeten dat de koers niet enkel wordt gereden met goeie benen, maar ook met het hoofd.
 1. “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkussens, anders was ik hier niet meer”: getuigenissen over de afdaling van de Poggio
  PREMIUM
  1

  “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkus­sens, anders was ik hier niet meer”: getuigenis­sen over de afdaling van de Poggio

  Toeschouwers staan er niet, voorbijsteken is onmogelijk en het duurt amper drie minuten. Toch is de afzink van de Poggio vaak plaats delict in Milaan-Sanremo, de voorbije twee edities zelfs twee keer op een rij. Tien profrenners over dé cruciale afdaling van het voorjaar: “De zotste, gevaarlijkste en stilste drie minuten van het voorjaar.”
 2. DE PELOTONPRONO. Jasper Philipsen kijkt uit naar Milaan-Sanremo: “Op de Poggio zal het prijs zijn, de rest zal sprinten voor een ereplaats”
  PREMIUM
  1

  DE PELOTONPRO­NO. Jasper Philipsen kijkt uit naar Mil­aan-Sanremo: “Op de Poggio zal het prijs zijn, de rest zal sprinten voor een ereplaats”

  Het klassieke wielervoorjaar is terug en dan kan ‘De Pelotonprono’ niet achterblijven. Net als vorig jaar gaan we op zoek naar de beste pronostikeur op twee wielen. Acht profs uit acht verschillende ploegen geven acht weken lang hun tiercé. Jasper Philipsen kijkt voor Milaan-Sanremo in zijn glazen bol. “Op de Poggio zal het prijs zijn.”
 3. Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboogtrui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”
  Wielrennen
  9

  Evenepoel, die in Catalonië op ritzege in regenboog­trui mikt, over Sanremo: “Die koers moet me wel liggen. Als het volgend jaar past, waarom niet?”

  Drie weken na zijn eindzege in de UAE Tour keert Remco Evenepoel morgen terug in competitie in de Ronde van Catalonië. Evenepoel vertoefde de voorbije weken in Tenerife, waar hij een hoogtestage afwerkte om de vorm voor de komende Ronde van Italië bij te vijlen. “Ik ben nu tussen 90 en 95 procent, dus ik zit perfect op schema om in de Giro 100 procent te zijn.”