Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederlands criterium laat Tourwinnaar Vingegaard invliegen en strikt Van Aert voor afscheid Dumoulin, maar die haakt ziek af

WielrennenVan een domper gesproken. Tom Dumoulin moet ziek afzeggen voor de Profronde van Etten-Leur. Het had zijn laatste wedstrijd op Nederlandse bodem moeten zijn, gevolgd door een afscheidsfeestje. Het criterium haalde alles uit de kast gehaald om Tourwinnaar Jonas Vingegaard te overtuigen. Dat lukte, de Deen komt overgevlogen met een privéjet. Ook Wout van Aert tekent present. Zij het dan alleen voor de wedstrijd.

3 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Toch weer een verhaal op zijn dumoulins het is altijd wat.
 • guy adriaensen

  2 maanden geleden
  En bij deze worden er geen vragen gesteld over de milieu kost van deze verplaatsing? Dit lijkt alleen maar een probleem te zijn wanneer een gewone burger met het vliegtuig op een "welverdiende" vakantie gaat.
 • Jeanine De Mulder

  2 maanden geleden
  Das pech. Die verdiende dat.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.