Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederlands criterium laat Tourwinnaar Vingegaard invliegen en strikt Van Aert voor afscheid Dumoulin, maar die haakt ziek af

WielrennenVan een domper gesproken. Tom Dumoulin moet ziek afzeggen voor de Profronde van Etten-Leur. Het had zijn laatste wedstrijd op Nederlandse bodem moeten zijn, gevolgd door een afscheidsfeestje. Het criterium haalde alles uit de kast gehaald om Tourwinnaar Jonas Vingegaard te overtuigen. Dat lukte, de Deen komt overgevlogen met een privéjet. Ook Wout van Aert tekent present. Zij het dan alleen voor de wedstrijd.

3 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Toch weer een verhaal op zijn dumoulins het is altijd wat.
 • guy adriaensen

  2 maanden geleden
  En bij deze worden er geen vragen gesteld over de milieu kost van deze verplaatsing? Dit lijkt alleen maar een probleem te zijn wanneer een gewone burger met het vliegtuig op een "welverdiende" vakantie gaat.
 • Jeanine De Mulder

  2 maanden geleden
  Das pech. Die verdiende dat.
 1. Cadeautjestijd voor Evenepoel: wereldkampioen neemt fiets en een rode tijdrithelm met regenboogstrepen in ontvangst
  Play
  Wielrennen
  3

  Cadeautjes­tijd voor Evenepoel: wereldkam­pi­oen neemt fiets en een rode tijdrit­helm met regen­boogstre­pen in ontvangst

  Remco Evenepoel mag straks op de Grote Markt van Brussel zijn supporters toespreken, maar eerst wordt hij ingehuldigd als ereburger van Dilbeek. Evenepoel kreeg al heel wat cadeaus. Zo mocht hij onder meer een shirt van Anderlecht met de handtekeningen van alle spelers in ontvangst nemen. De wereldkampioen kreeg eveneens een rode tijdrithelm met regenboogstrepen cadeau. Ook een nieuwe fiets mocht niet ontbreken.
 2. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Zin om net als Van der Poel, Sagan en Van Avermaet de gravelbike te ontdekken? Ontdek de tips van onze expert: “Fun, vrijheid én veiligheid”
  Play
  PREMIUM
  wielrennen
  9

  Zin om net als Van der Poel, Sagan en Van Avermaet de gravelbike te ontdekken? Ontdek de tips van onze expert: “Fun, vrijheid én veiligheid”

  Zondag zijn de ogen meer dan ooit gericht op het WK gravel in het Italiaanse Veneto, want met onder meer Mathieu van der Poel, Peter Sagan en Greg Van Avermaet staan er enkele kleppers van het wegwielrennen aan de start. Voor de fun, misschien wel voor een resultaat maar toch vooral om hun fietsenmerk en het gravel op de kaart te zetten. Wat is er toch zo leuk aan de gravelbike? Wat is juist het verschil met een mountainbike of koersfiets? En waar moet je beginnen als je er zelf eentje wil kopen? Gravelexpert en -liefhebber Christophe Impens legt het voor je uit.