Tiesj Benoot (rechts) vormde ook al in de klassiekers een topduo met Wout van Aert (links).
Volledig scherm
Tiesj Benoot (rechts) vormde ook al in de klassiekers een topduo met Wout van Aert (links). © Photo News

Naast geel denkt Jumbo-Visma in Tour duidelijk ook aan groen met Van Aert: Benoot zeker van selectie, ook Van Hooydonck maakt kans

Tour de FranceTrekt Jumbo-Visma deze zomer met drie Belgen naar de Tour? Na zijn sterk voorjaar is Tiesj Benoot de zevende certitude. Nathan Van Hooydonck is kanshebber voor de achtste en laatste plek in de sterren-selectie. De ploeg wil Wout van Aert voldoende ondersteunen in zijn gooi naar de groene trui met een deel van zijn klassieke voorjaarsploeg. 

19 reacties

 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Marika Peeters , een goeie raad : volg de Nieuwelingen , junioren en beloften als je zo gefrustreerd bent van een prof ??
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Ocharme Benoot& Co, ik benijd hun niet voor het huzaren werk dat hun in de TDF te wachten staat. In de bergritten, als Roglic hulp nodig heeft? gaat Wout zeggen:"mij nie bellen", ik moet me sparen voor mijn vlakke ritten, en is Benoot de pineut, om ook Wout's helpersrol over te nemen. Een geluk voor de 3 hoogste in de pikorde bij JV, dat ze Benoot&Co erbij hebben, want Vingegaard moest in '21, de "true colors" van Wout ontdekken, toen die hem helpen moest maar zich spaarde, voor zijn eigen zeges
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Jan Van Bavel, Wout heeft het altijd alleen moeten doen. Het is nog maar pas dat hij versterking gekregen heeft. Als je dit niet weet, wie ben je dan.
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  eric deloof, mag ik er nog aan toevoegen dat hij ook ploegmaats aan een zege kan helpen , daarvoor moet je al een beetje coureur zijn !
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Als VA het alleen zou moeten doen komt er van truien niet veel terecht.