Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Jan De Meuleneir / Photo News

Na Wout van Aert past ook Remco Evenepoel voor het BK tijdrijden

WielrennenHet Belgisch kampioenschap tijdrijden is onthoofd. Niet alleen Wout van Aert (26) past, ook Remco Evenepoel (21) zal er half juni niet bij zijn. Ook hij is op dat moment op hoogtestage.

13 reacties

 • Bern Vermeulen

  1 week geleden
  Baas en arbeider, als die het goed samen kunnen vinden is voor beiden een mooie winst gegarandeerd, meer bazen zouden daar eens over moeten nadenken want mekaar heb je nodig dus Jumbo en Wout goed team proficiat.
 • Ivan Hessels

  2 weken geleden
  Voor deze toppers en hun sponsors liggen de echte belangen ergens anders in die periode. Misschien het BK in het vervolg beter kiezen qua data en ondergeschiktheid in belangrijkheid op de fietskalender?
 • Carlos Matos

  2 weken geleden
  het lijkt me wel logisch dat de winnaar van het bk tijdrijden altijd meegaat naar het EK en de spelen! zo niet is het maar oplichting en zoek ik mij een andere sport om te volgen.
 • Carlos Matos

  2 weken geleden
  schrik om te verliezen? ik vrees gewoon dat de knikkers niet groot genoeg zijn... die trui mag je ook maar een paar keer per jaar aandoen. Remco is er gerust in dat hij het ooit wel nog eens zal winnen, en Wout weet wat het is. Proficiat Victor, al zal je toch nog altijd moeten stampen anders zou er wel eens een Thomas of Yves kunnen winnen.
 • Felix Strackx

  2 weken geleden
  En ik gok op Thomas De Gendt.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01