Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Jan De Meuleneir / Photo News

Na Wout van Aert past ook Remco Evenepoel voor het BK tijdrijden

WielrennenHet Belgisch kampioenschap tijdrijden is onthoofd. Niet alleen Wout van Aert (26) past, ook Remco Evenepoel (21) zal er half juni niet bij zijn. Ook hij is op dat moment op hoogtestage.

13 reacties

 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Baas en arbeider, als die het goed samen kunnen vinden is voor beiden een mooie winst gegarandeerd, meer bazen zouden daar eens over moeten nadenken want mekaar heb je nodig dus Jumbo en Wout goed team proficiat.
 • Ivan Hessels

  1 jaar geleden
  Voor deze toppers en hun sponsors liggen de echte belangen ergens anders in die periode. Misschien het BK in het vervolg beter kiezen qua data en ondergeschiktheid in belangrijkheid op de fietskalender?
 • Carlos Matos

  1 jaar geleden
  het lijkt me wel logisch dat de winnaar van het bk tijdrijden altijd meegaat naar het EK en de spelen! zo niet is het maar oplichting en zoek ik mij een andere sport om te volgen.
 • Carlos Matos

  1 jaar geleden
  schrik om te verliezen? ik vrees gewoon dat de knikkers niet groot genoeg zijn... die trui mag je ook maar een paar keer per jaar aandoen. Remco is er gerust in dat hij het ooit wel nog eens zal winnen, en Wout weet wat het is. Proficiat Victor, al zal je toch nog altijd moeten stampen anders zou er wel eens een Thomas of Yves kunnen winnen.
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  En ik gok op Thomas De Gendt.
 1. Biniam Girmay greep net naast ritwinst, maar geeft niet op: “Zondag probeer ik het opnieuw”
  Giro
  2

  Biniam Girmay greep net naast ritwinst, maar geeft niet op: “Zondag probeer ik het opnieuw”

  De witte trui van beste jongere in de Giro. Tot vorig jaar zouden ze daar bij Intermarché-Wanty-Gobert een gat in de lucht voor springen. Anno 2022 ligt de lat hoger. De Waalse ploeg droomde van Biniam Girmay in het roze en was daar bijna in geslaagd. Pas in de laatste dertig meter moest hun wonderboy van 22 uit Eritrea zijn meerdere erkennen in Mathieu van der Poel. “Met iets meer ervaring maakt Bini het wel af, maar Mathieu is dan ook een fenomeen.”
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.