Tom Dumoulin.
Volledig scherm
Tom Dumoulin. © Jumbo-Visma

Na Van Aert, Yates en Pidcock: ook Tom Dumoulin toont zich straffe loper met 10 km in minder dan 33 minuten

Tom Dumoulin zit niet stil in het tussenseizoen. De zilveren medaille op de olympische tijdrit deed in Maastricht mee aan een loopwedstrijd over tien kilometer en werd knap tweede.

3 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Is veel straffer dan die tijd van Van Aert in Antwerpen, die kan ik zelf nog wel aan. Dumoulin is een toploper, dat is duidelijk. Hij zou daar ook de wereldtop behaald hebben ...
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Ik vind het een straffe tijd je moet het toch doen veel amateur lopers komen nooit in de buurt van die tijd persoonlijke mening hee
 • Dirk Brouns

  2 maanden geleden
  Dat is op zich niet zo speciaal. Het is een duursport waar hij aan de top staat. Dus lopen kan je dan ook. Genetisch aanleg is alles. Sommige kunnen zich suf trainen om paar procentjes vooruit te gaan en nog maar met moeite een 10km uitlopen terwijl talent dat zonder training zou doen met twee vingers in de neus en stevig tempo. Genoeg onderzoek naar geweest. Er zijn zelfs mensen die geen enkele vooruitgang boeken bij training net zoals er supertalenten bestaan dus
 1. Verschuivingen tussen Ethias Crossen: Waaslandcross vervangt Poldercross, Parkcross Maldegem krijgt nieuwe datum
  Veldrijden

  Verschui­vin­gen tussen Ethias Crossen: Waasland­cross vervangt Polder­cross, Parkcross Maldegem krijgt nieuwe datum

  Er komen enkele aanpassingen aan de kalender van de Ethias Crossen, die live te zien zijn bij VTM. De Poldercross van 5 februari kan, wegens de coronamaatregelen in Kruibeke, niet plaatsvinden. De Parkcross van Maldegem, voorzien op 2 februari, verhuist echter naar die datum. De Waaslandcross van Sint-Niklaas, van zaterdag 19 februari, wordt de afsluiter in de reeks van de Ethias Crossen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”
  PREMIUM
  Wielrennen
  16

  Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”

  Philippe Gilbert heeft het een keer uitgerekend: in de voorbije twintig jaar zat hij 650.000 kilometer op de fiets, 20.000 uren, duizend uren of 30.000 kilometer per jaar. “Ik kan er misschien 5.000 kilometer naast zitten”, zegt hij. Maar het is en blijft een indrukwekkend cijfer. Straks, in de Challenge Mallorca, begint hij aan zijn allerlaatste seizoen. Nog één jaar rijdt hij voor Lotto-Soudal, de ploeg die steeds dieper is weggezakt. Misschien, zegt Gilbert, gaat het morgen beter. “Ik hoop dat ik nog kan winnen, punten pakken. Dat kan de ploeg nog van pas komen.”