Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Na Tiesj Benoot ook Laurens De Plus aangereden op training: “Wees voorzichtig met de zwakke weggebruiker”

WielrennenLaurens De Pus werd vandaag aangereden op training. Ook Tiesj Benoot kwam maandag zwaar ten val in Italië. Benoot kon een wagen van een onoplettende chauffeur niet meer ontwijken. Onze landgenoot van Ineos Grenadiers uit dan ook zijn ongenoegen op sociale media.

31 reacties

 • Emile van den Bergh

  2 maanden geleden
  Als je met de fiets 6O Km per uur rijdt, ben je geen zwakke weggebruiker meer.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Coureurs zouden eens moeten bedeffen dat er nog andere middelen zijn om de conditie te onderhouden ipv het spitsuur op te zoeken, ook automobilisten hebben soms haast en met lopen en zwemmen loop je weinig risico...
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  In Spanje stopt elke auto,openbaar vervoer en fietsers aan het zebrapad, zelfs al ben je nog niet als voetganger op het zebrapad, ze wachten tot je bent overgestoken..Daar kunnen ze bij ons een lesje aan leren.
 • Jeannine Vervoort

  2 maanden geleden
  Dat er sommige autobestuurders geen rekening houden met de zwakke weggebruikers is een feit dat ondervindt ik zelf moet zelf alles met de fiets aanhalen en daarom wens ik laurens een goede en snelle beterschap
 • Dany Van keymeulen

  2 maanden geleden
  Spoedig herstel laurens
 1. “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto
  Wielrennen
  31

  “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto

  Een dag na zijn vertrek bij Lotto heeft John Lelangue (51) zijn nieuwe uitdaging bekendgemaakt. Hij gaat als algemeen manager aan de slag bij het ‘Lang Team’, de organisatie achter de Ronde van Polen. Axel Merckx (50) is in beeld om de (sportieve) taken bij de Lotto-ploeg - volgend jaar Lotto-Dstny - over te nemen. Marc Sergeant (63), die vorig jaar werd bedankt voor bewezen diensten, haalt op Twitter hard uit naar Lelangue.
 2. Evenepoel passeert met regenboog-cabrio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel
  Play
  Wielrennen
  4

  Evenepoel passeert met regenboog-ca­brio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel

  Remco Evenepoel wordt vandaag in Dilbeek en Brussel gevierd als wereldkampioen wielrennen en winnaar van de Vuelta. Evenepoel trekt in een gepersonaliseerde BMW-cabrio van Quick.Step-Alpha Vinyl-sponsor Lemmens-Le Couter naar de Grote Markt. Vanochtend kwam hij aan het Cultureel Centrum in Dilbeek al toe met de zwarte wagen. Op de carrosserie twee regenboogstrepen en verwijzingen naar zijn wereldkampioenentrui en rode leiderstrui in de Vuelta. In de namiddag passeerde hij aan het Lotto Park waar hij een open doekje kreeg van de Anderlecht-fans.