Primoz Roglic, Jonas Vingegaard, Wout van Aert
Volledig scherm
PREMIUM
Primoz Roglic, Jonas Vingegaard, Wout van Aert © ANP/EPA/AP/AFP

Na het meesterwerk, nu het knoeiwerk: het relaas van de “shit day” van Jumbo-Visma, gekruid door een “eng moment”, “paniek” en een pak “kloterij”

Tour de FranceEen kutdag, een ‘shit day’, kloterij. Het taalgebruik loog er niet om: alles liep fout gisteren in de Tour de France bij Jumbo-Visma. Kopmannen gingen tegen de grond, fietswissels mislukten op potsierlijke wijze en er was vooral véél tijdverlies. 24 uur na de fantastische raid in Calais was de ploeg van Wout van Aert (27), Primoz Roglic (32) en Jonas Vingegaard (25) plots de grote verliezer van de dag. Na het meesterwerk, nu het knoeiwerk. 

22 reacties

 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Beresterke Van Aert gezien. Wat heeft die weer aan kopwerk gedaan gisteren. De anderen hadden moeite om te volgen.
 • Danny Casseau

  1 maand geleden
  dit was een pechdag en rotdag geweest vandaag andere dag . was fijn dat hij rijd niet alleen voor hem maar voor de ploeg . Moet juist zorgen voor het groen te behouden .
 • rudy jacobs

  1 maand geleden
  Ik denk dat Woutje een andere ploeg moet gaan zoeken ,en liefst geen hollandse,die hollanders aan het woord,schijnen het meer te hebben voor andere renners uit dat team.Toch bravo aan Wout voor zijn prestaties tot op heden.
 • Boris Balhoofd

  1 maand geleden
  Wout redt hier de meubelen voor jumbo. Terwijl als hij dat wou en niet in het ploegbelang had hoeven te rijden ook deze rit had kunnen winnen.
 • Rafaël Pauwels

  1 maand geleden
  Blijven vechten mannen. De Tour is nog niet gedaan.