Jakobsen haalt het in de spurt van Gaviria en Capiot.
Volledig scherm
Jakobsen haalt het in de spurt van Gaviria en Capiot. © BELGA

Na Groenewegen wint ook Jakobsen voor het eerst sinds horrorcrash: “Dat ik kan sprinten en winnen is een hele opluchting”

WIELRENNENMooi moment voor Fabio Jakobsen. De Nederlander heeft vandaag de tweede etappe van de Ronde van Wallonië op zijn naam geschreven. Jakobsen wint zo voor het eerst een koers sinds zijn comeback drie maanden geleden. Om het extra symbolisch te maken: gisteren pakte ook Dylan Groenewegen zijn eerste overwinning sinds zijn schorsing.

30 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  1 week geleden
  Je gunt het hem zo hard en als het dan lukt is het zoveel mooier!
 • Peter John Vermeersch

  1 week geleden
  Dit is natuurlijk een gigantische opsteker voor Fabio. En de rest van het team ook. Dikke proficiat
 • godelieve rigo

  1 week geleden
  Van harte een dikke proficiat Fabio.
 • Kenny De Pril

  1 week geleden
  Als het ene gegund is… proficiat sterke klasbak !
 • Jean Paul Heck

  1 week geleden
  Prachtig fabio. Held!
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhandigt cheque aan voorzitter van Luikse supportersclub die alles verloor bij overstromingen
  Play
  Olympische Spelen
  4

  Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhan­digt cheque aan voorzitter van Luikse supporters­club die alles verloor bij overstro­min­gen

  Een emotioneel moment deze ochtend in het kamp van Remco Evenepoel. Zijn familie en fans zamelden geld in ten voordele van de voorzitter van een supportersclub uit Luik. “Iedereen weet wat er deze week in Luik gebeurd is”, vertelde papa Patrick. “We hebben iemand van de supportersclub uit Luik, een bestuurslid, die alles kwijt is. Het bedrag dat jullie hebben ingezameld, schenken we integraal aan René. Een bedrag van 5.000 euro.”