Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na Formule 1 nu ook achter de schermen van de Tour de France: Netflix gaat Van Aert en Roglic volgen (maar niet Pogacar)

WIELRENNENNa de Formule 1 krijgt nu ook het wielrennen een eigen Netflix-serie. Dezelfde makers van het razend populaire ‘Drive to Survive’ gooien zich vol op de Tour de France. Acht ploegen, waaronder Jumbo-Visma van Van Aert, geven een exclusieve blik op het reilen en zeilen achter hun wielerploeg.

0 reacties

  1. “Was ik ploegmanager, dan gaf ik hem een contract van vijf miljoen per jaar”: buitenlandse concurrenten over de Belgische sprintweelde
    PREMIUM
    3

    “Was ik ploegmana­ger, dan gaf ik hem een contract van vijf miljoen per jaar”: buitenland­se concurren­ten over de Belgische sprintweel­de

    De officiële naam is Classic Brugge-De Panne, officieus is dit het WK voor sprinters. Een discipline waarin Belgen momenteel excelleren. Merlier (5), De Lie (3), Philipsen (2), Thijssen (2) en Menten (1) schoten al raak. Twaalf buitenlandse topsprinters - samen goed voor meer dan achthonderd overwinningen - lichten hun Belgische collega’s door. Wie is volgens hen de snelste Belg en waarom? En wat zijn de troeven van ‘onze’ spurters?