Na Evenepoel wil ook Lefevere focus weer op de koers, na hetze van deze week: "Uiteindelijk heeft iemand van mijn ploeg gewonnen, de rest interesseert me niet”

WielrennenCase closed voor Patrick Lefevere. De wereldkampioen rijdt ook volgend jaar in zijn team rond, en dát is wat telt na alle WK-heisa. Zondag wil Deceuninck-Quick.Step in Parijs-Roubaix de zegeteller nog wat aandikken. “We moeten erover waken dat we de wedstrijd nooit uit handen geven.” 

50 reacties

 • eric michiels

  2 maanden geleden
  Deze uitleg is dé "enige" duidelijke !! “Maar het is alleen als je denkt dat je niet kán verliezen, dat je verliest. We moeten waken dat we de koers nooit uit handen geven. Of nog beter: ervoor zorgen dat de andere achter ons koersen. Niet omgekeerd.” Aldus Patrick Lefevere Er zijn er die , in het prof-peleton , denken zoals in de RK-kerk , dat "ze zich GOD" wanen , én ondanks hun intrensieke koersdoorzicht , toch verkeerd denken , nietwaar Wout Van Aert , probeer niet "iemand te kraken" mica@p
 • RONNY PLATTEEUW

  2 maanden geleden
  Het wordt hoog tijd dat hij eens nuchter op tv intervieuw probeert op te voeren
 • Beatrix De Smet

  2 maanden geleden
  Vroeger gerespecteerd, dat respect is helemaal weg. Hoe laag kan iemand vallen? Zijn de sponsors daar gelukkig mee? Dit is anti-reclame voor een bedrijf dat zichzelf respecteert.
 • elke vliegen

  2 maanden geleden
  De enige die zich dient te excuseren is Van Aert. En Remco heeft niet voor Julian gewerkt, van aert Julian heeft evenveel moeten trappen als wout. Wout kon het niet zondag en de beste renner heeft gewonnen!! Zo simpel is dat. Hopelijk komt iedereen er vandaag goed aan ! Veel te gevaarlijk om hen hier dor te sturen !
 • KOEN RASPOET

  2 maanden geleden
  Sport is gewoon een business geworden waar eergevoelens niet van tel zijn. Misschien het woord heulen eens opzoeken !