Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na Evenepoel en Alaphilippe tekent nu ook Asgreen bij: Ronde-winnaar blijft tot eind 2024 bij ‘The Wolfpack’

WielrennenNa Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe heeft Patrick Lefevere opnieuw een sleutelpion langer aan zich verbonden. Ronde van Vlaanderen-winnaar Kasper Asgreen heeft z'n contract bij Deceuninck-Quick.Step namelijk verlengd tot eind 2024.

3 reacties

 • Peter De Decker

  1 jaar geleden
  Goede beslissing. Er zijn al heel veel toprenners vertrokken met het idee ergens anders de grote man te worden als enige topkopman. Maar de meeste lopen daarna tegen een grote muur en hoor je niet veel meer van. De naam Wolfpack komt niet zomaar, maar heeft echt wel een betekenis.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Heeft ook de smaak van de bidonskes van lefevre te pakken.
 • Jean-marie Van Doren

  1 jaar geleden
  Gene Boonen dan.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.