Tom Pidcock
Volledig scherm
Tom Pidcock © Photo News

Na de controverse over social media-posts van Pidcock: “Tom is tweede, het hoofdstuk is gesloten”

WielrennenOp zijn Instagram stond het zo: “Vol gas naar #flechewallone, een verkeerd geplaatste fotofinish is niet nodig.” Op Twitter vroeg Tom Pidcock: “Waar is de finishlijn?”

1 reactie

 • Joeri D'hollander

  4 weken geleden
  Ik ben blij dat ze in het kamp pidcock goed reageren. Ik snap de heel het gedoe rond die finish foto niet goed. Waar ligt de finish lijn? Waar staat de camera? Wie zegt dat de Amstel/ Ronde van vlaanderen geen 1cm korter/langer was dan vorige jaren. Die lijn word ook iedere jaar opnieuw op het weg gezet. Ligt die dan 'juist'? Wout heeft het deze keer heel nipt gewonnen. Volgende keer is het mss in het voordeel van Tom. Respecteer de mensen die er alles aan doen om de apparatuur op te stellen.
 1. Geen tweede Belgische zege in Giro: Lafay is sterker dan Campenaerts en Goossens, klassementsrenners houden zich koest
  Play
  Giro
  5

  Geen tweede Belgische zege in Giro: Lafay is sterker dan Campe­naerts en Goossens, klasse­ments­ren­ners houden zich koest

  Victor Lafay (Cofidis) heeft de achtste etappe in de Giro gewonnen. De 25-jarige Fransman was op de slothelling de sterkste van een negenkoppige vlucht, die in de overgangsetappe een vrijgeleide kreeg en waar ook Kobe Goossens en Victor Campenaerts deel van uitmaakten. In het peloton bleef het rustig. Remco Evenepoel kwam gezamenlijk met zijn klassementsconcurrenten over de streep, Attila Valter is ook morgen de roze man.
 2. Giro Di Remco #12. Evenepoel doet vandaag gooi naar roze trui in zware bergrit met aankomst op grindpad: “We krijgen spektakel”
  Play
  Giro
  8

  Giro Di Remco #12. Spektakel verzekerd in zware bergrit met aankomst op steile grindweg

  Stevige bergrit vandaag in de Giro, met vier gecatalogiseerde beklimmingen en een aankomst op een steile grindweg. En dus is het opnieuw reikhalzend uitkijken naar Remco Evenepoel. Als tweede in de stand op amper 11 seconden van leider Attila Valter ligt onze landgenoot in polepositie om het roze straks over te nemen. In de twaalfde aflevering van ‘Giro Di Remco’ blikt Jonas Decleer vooruit met onze man ter plaatse Maxim Goethals.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend