Photo News/VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News/VTM Nieuws

Museeuw “zou het niet gedaan hebben”, Cancellara looft gul gebaar Van Aert: “Dit maakt hem alleen maar groter als kampioen”

Na een koppeltijdrit van 50 kilometer gunde Wout van Aert zijn meesterknecht Christophe Laporte de zege in Gent-Wevelgem. Johan Museeuw, drievoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen, vraagt zich af of Van Aert er op termijn geen spijt van zal hebben. Fabian Cancellara, ook een drievoudig winnaar van de Ronde, heeft dan weer enkel lof voor de beslissing.

166 reacties

 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  Heeft hij reeds gewonnen patrick isenborghs, en die ritten in de tour ( zware bergrit solo ) + sprints en tijdrit schat ik ook hoog in, er kunnen bepaalde anderen nog eens achter komen.
 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  Heeft hij reeds gewonnen patrick isenborghs, en die ritten in de tour ( zware bergrit solo ) + sprints en tijdrit schat ik ook hoog in, der kunnen bepaalde anderen nog eens achter komen.
 • Herman Ampe

  2 maanden geleden
  Ik sluit mij volledig aan met wat Wout heeft gedaan. Het siert hem.
 • Patrick Feyaerts

  2 maanden geleden
  Een echte kampioen doet dit niet. Die wil altijd winnen én heeft respect voor de organisatoren. De overwinning weggeven is een boodschap naar hen, bah, dit is maar een prutskoerske, interesseert mij niet. Sponsors komen en gaan, zonder organisatoren geen wedstrijden, geen sponsors en geen wielrennen.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Museeuw maar half zo goed als Van Aert, lees ik hier. Je moet hun palmares eens bekijken. Wout moet er nog aan beginnen ! Hij heeft zowat drie klassiekers als je Gent-Wevelgem meetelt. Museeuw ... ELF ! En als we de kasseiklassiekers alleen bekijken (Roubaix en Ronde van Vlaanderen) is het vooralsnog 6-0 voor Museeuw. Ook nog eens wereldkampioen. Duidelijk ? Maar ja, koersen weggeven, dat helpt niet veel ...